FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZAPIEKANKI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZAPIEKANKI

Autor: Nurek1


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2020-06-11 o godzinie 21:45:08.
Witam. Ponieważ jest to nowa branża dla mnie pytam żeby popełnić jak najmniej problemow. Będę wdzięczny za podpowiedź. Otwieram typowa budkę z jedzeniem zapiekanki hot dogi itp. pytanie do osób które już to robia. Jak sobie radzicie z logistyka przygotowania tego wszystkiego. Tj np zapiekanki robicie na miejscu wszystko czy np przygotowywujecienw domu wcześniej i tylko bierzecie tyle i myślicie że tego pójdzie. Np takie pieczarki ser itp. podobnie z zakupami kupujecie wcześniej większe ilości i trzymacie w chłodni czy staracie się kupywac towar niemalże swiezyy codziennie. Dodam że jest to rodzaj przyczepy więc jestem trochę ograniczony miejscem. Dodatkowo to nie dzieje się w Polsce ale pomogło by gdyby ktoś inny powiedział jak to robi. Dziękuję z góry 😊
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2020-06-18 o godzinie 10:37:43.
Jezeli działasz po za granicami kraju upewnij się jakie zasady tam obowiązują co ci wolno a co jest zabronione ( w ten sposób unikniesz kar lub nieporozumień  z właścicielami   innych punktów gastronomicznych). Oficjalnie w Polsce  w małympunkcie gastronomicznym nie możesz obierać warzyw  i musisz kupować warzywa obrane (sklepy i firmy gastronomiczne oferują bogatą ofertę takich warzyw).  Pieczywo powinno być codziennie kupowane świeże - to są wytyczne Sanepidu.  Co robimy nieoficjalnie? podejrzewam,że takich informacji  na forum nikt ci nie udzieli bo wróg nie spi. Pamiętaj jednak o tym,że w niektórych krajach wladze sanitarne są bardzo restrykcyjne a ich  działanie spotengowane jest koronawirusem dlatego stosuj się do zasad funkcjonująccyh w kraju gdzie prowadzisz działalność.
 
Autor: Kalinowska54


Wypowiedzi: 10
Post 3 napisany 2020-09-24 o godzinie 23:12:53.
Ludzie docenią to co jest robione domowo a nie z mrożonek. Warto inwestować również w najlepsze produkty.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 07:14:50
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZAPIEKANKI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zapiekanki" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.