![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ZAPIEKANKI |
|||||||
|
Autor:
Nurek1 Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam. Ponieważ jest to nowa branża dla mnie pytam żeby popełnić jak najmniej problemow. Będę wdzięczny za podpowiedź. Otwieram typowa budkę z jedzeniem zapiekanki hot dogi itp. pytanie do osób które już to robia. Jak sobie radzicie z logistyka przygotowania tego wszystkiego. Tj np zapiekanki robicie na miejscu wszystko czy np przygotowywujecienw domu wcześniej i tylko bierzecie tyle i myślicie że tego pójdzie. Np takie pieczarki ser itp. podobnie z zakupami kupujecie wcześniej większe ilości i trzymacie w chłodni czy staracie się kupywac towar niemalże swiezyy codziennie. Dodam że jest to rodzaj przyczepy więc jestem trochę ograniczony miejscem. Dodatkowo to nie dzieje się w Polsce ale pomogło by gdyby ktoś inny powiedział jak to robi. Dziękuję z góry 😊
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Jezeli działasz po za granicami kraju upewnij się jakie zasady tam obowiązują co ci wolno a co jest zabronione ( w ten sposób unikniesz kar lub nieporozumień z właścicielami innych punktów gastronomicznych). Oficjalnie w Polsce w małympunkcie gastronomicznym nie możesz obierać warzyw i musisz kupować warzywa obrane (sklepy i firmy gastronomiczne oferują bogatą ofertę takich warzyw). Pieczywo powinno być codziennie kupowane świeże - to są wytyczne Sanepidu. Co robimy nieoficjalnie? podejrzewam,że takich informacji na forum nikt ci nie udzieli bo wróg nie spi. Pamiętaj jednak o tym,że w niektórych krajach wladze sanitarne są bardzo restrykcyjne a ich działanie spotengowane jest koronawirusem dlatego stosuj się do zasad funkcjonująccyh w kraju gdzie prowadzisz działalność.
|
||||||
|
Autor:
Kalinowska54 Wypowiedzi: 10 |
Ludzie docenią to co jest robione domowo a nie z mrożonek. Warto inwestować również w najlepsze produkty.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:50 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|