![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZUKAM PORADY - KURCZAK Z ROżNA! |
|||||||
|
Autor:
MonelxD123 Wypowiedzi: 1 |
Hej! Planuje otwarcie zakladu ze specjalizacja o kurczakach z rozna. Czy ktoś z branży mógłby cos doradzić/podpowiedzieć? Interesuje mnie tez zakup urządzeń, jakie beda najlepsze, ile kilo mięsa średnio wychodzi w dzien oraz jakie sa koszty srednio miesieczne zużycia wody i energii w takim lokalu. Rozwazam też foodtrucka, bardzo prosze o pomoc :) !
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Pomozemy skompletować wyposażenie w dobrej cenie (sprzęt firmy Stalgast i Hendi). Oferujemy również następującą pomoc w uruchomieniu działalności
- opracowanie projektu technologicznego lokalu - opracowanie dokumentacji HACCP - szkolenia BHP dla właścicieli i pracowników lokali |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|