FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SZUKAM PORADY - KURCZAK Z ROżNA!
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SZUKAM PORADY - KURCZAK Z ROżNA!

Autor: MonelxD123


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2020-05-14 o godzinie 16:11:12.
Hej! Planuje otwarcie zakladu ze specjalizacja o kurczakach z rozna. Czy ktoś z branży mógłby cos doradzić/podpowiedzieć? Interesuje mnie tez zakup urządzeń, jakie beda najlepsze, ile kilo mięsa średnio wychodzi w dzien oraz jakie sa koszty srednio miesieczne zużycia wody i energii w takim lokalu. Rozwazam też foodtrucka, bardzo prosze o pomoc :) !
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.231.226.13
Data: 2020-06-1
Czas: 22:34:47
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SZUKAM PORADY - KURCZAK Z ROżNA!
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "szukam porady - kurczak z rożna!" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Wycena wentylacji    Pakowarka próżniowa   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.