![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZUKAM PORADY I POMOCY - PRZYCZEPA GASTRONOMICZNA KEBAB |
|||||||
|
Autor:
Gastro Amator Tematy: 2 Wypowiedzi: 4 |
Witam wszystkich ;-). Planuję zakup nowej przyczepy gastronomicznej do kebaba. Najlepiej z wyposażeniem i całym potrzebnym sprzętem. Oczywiście z wszystkimi niezbędnymi papierami i dokumentami. Na rynku jest mnóstwo różnych ofert. Jestem zdania, że jakość usługi danej firmy możemy poznać dopiero po zakończeniu zakupu i przetestowaniu ich sprzętu. Tak więc, na pewno są tu już osoby, które mają to za sobą. Czy moglibyście mi polecić jakieś sprawdzone firmy/osoby? Doceniam każdą wskazówkę i z góry wielkie dzięki za odpowiedzi/podpowiedzi
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
TomaszW Wypowiedzi: 7 |
Wszystko zależy co chcesz mieć na wyposażeniu, Plastmet wykonał wiele food tracków i przyczep gastronomicznych (realizacje można podejżeć na stronie do której dodaje link poniżej), jeżeli chodzi o wyposażenie do kebaba to polecam Red Fox od firmy RM Gastro. Na początek jednak polecam skontaktować się z firmą która ma doświadczenie w wykonywaniu takich realizacji.
http://www.plastmet.pl/wyposazenie-przyczepy-happy-food-nalezacej-do-gospodarstwa-agroturystycznego-ponderosa----2012 |
||||||
|
Autor:
TomaszW Wypowiedzi: 7 |
Wszystko zależy co chcesz mieć na wyposażeniu, Plastmet wykonał wiele food tracków i przyczep gastronomicznych (realizacje można podejżeć na stronie do której dodaje link poniżej), jeżeli chodzi o wyposażenie do kebaba to polecam Red Fox od firmy RM Gastro. Na początek jednak polecam skontaktować się z firmą która ma doświadczenie w wykonywaniu takich realizacji.
http://www.plastmet.pl/wyposazenie-przyczepy-happy-food-nalezacej-do-gospodarstwa-agroturystycznego-ponderosa----2012 |
||||||
|
Autor:
Gastro Amator Tematy: 2 Wypowiedzi: 4 |
Dzięki wielkie za odpowiedź! Czekam jeszcze na inne opinie ;-)
|
||||||
|
Autor:
Gastro Amator Tematy: 2 Wypowiedzi: 4 |
A jaką chemie polecacie do czyszczenia sprzętu? Co najlepiej radzi sobie z tłuszczem?
|
||||||
|
Autor:
anitka.wesolowska88@wp.pl Wypowiedzi: 4 |
Polecam firmę Bodex z Solca Kujawskiego. Kupiłamod nich już nie jeden produkt :). Przyczepę można u nich kupić kompletną z całym wyposażeniem, urządzeniami gastronomicznymi i całym jej obrandowaniem z zewnątrz a także w wewnątrz :). Przygotowują przyczepy i każdy inny produkt pod indywidualne zamówienie klienta. Firma istnieje na rynku ponad 30 lat i widać, że ich przyczepy są bardzo solidnie wykonane. Mają bardzo dużo produktów a przyczepy w różnych modelach. Bardzo gorąco polecam ! :)) Na pewno coś jeszcze u nich zamówie :)
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Polecam przyczepy i food tracki firmy Bannert są przygotowane do prowadzenia działalności w sposób nie budzących zastrzeżeń z punktu widzenia Sanepidu. Pamiętajmy jenak o tym,że dobrze wykonana przyczepa to połowa sukcesu. Glówny Inspektor Sanitarny wydał zalecenia na temat solidnie przygotowywanej dokumentacji HACCP dostosowanej do prowadzenia działalaności uwzględniającej
- Zakres higieny osobistej pracowników uwzględniającej postepowanie w przypadku wystąpienia u pracownikow koronawirusa oraz zasady dopuszczenia pracowników do pracy - Prac porządkowych z szczególnym naciskiem na instrukcje mycia i dezynfekcji sprzetu znajdującego się na wyposażeniu samochodu lub przyczepy. Zachowania odstępu pomiędzy prcownikiem a klientem (stosowanie zabezpieczeń np z pleksji) Bardzo istotne jest zapewnienie pracownikom - środków do mycia i dezynfekcji rąk (preparaty o zawartości minimum 60% alkoholu) - środków do mycia i dezynfekcji sprzetów i powierzchni roboczych wyłącznie z zastosowaniem srodków spełniajacych wytyczne ustawy o preparatach biobójczych czyli profesjonalnych środków do mycia i dezynfekcji (ludwik, domestos chusteczki higieniczne nie są akceptowane) Nasza firma oferuje wlascicelom samochodów i przyczep gastronomicznych dostawę odpowiednich środków do mycia i dezynfekcji, środków higieny osobistej oraz opracowanie lub weryfikacje dokumentacji HACCP. Zapraszamy do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl lub zamowienia@hacpasz.com.pl. |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Polecam przyczepy i food tracki firmy Bannert są przygotowane do prowadzenia działalności w sposób nie budzących zastrzeżeń z punktu widzenia Sanepidu. Pamiętajmy jenak o tym,że dobrze wykonana przyczepa to połowa sukcesu. Glówny Inspektor Sanitarny wydał zalecenia na temat solidnie przygotowywanej dokumentacji HACCP dostosowanej do prowadzenia działalaności uwzględniającej
- Zakres higieny osobistej pracowników uwzględniającej postepowanie w przypadku wystąpienia u pracownikow koronawirusa oraz zasady dopuszczenia pracowników do pracy - Prac porządkowych z szczególnym naciskiem na instrukcje mycia i dezynfekcji sprzetu znajdującego się na wyposażeniu samochodu lub przyczepy. Zachowania odstępu pomiędzy prcownikiem a klientem (stosowanie zabezpieczeń np z pleksji) Bardzo istotne jest zapewnienie pracownikom - środków do mycia i dezynfekcji rąk (preparaty o zawartości minimum 60% alkoholu) - środków do mycia i dezynfekcji sprzetów i powierzchni roboczych wyłącznie z zastosowaniem srodków spełniajacych wytyczne ustawy o preparatach biobójczych czyli profesjonalnych środków do mycia i dezynfekcji (ludwik, domestos chusteczki higieniczne nie są akceptowane) Nasza firma oferuje wlascicelom samochodów i przyczep gastronomicznych dostawę odpowiednich środków do mycia i dezynfekcji, środków higieny osobistej oraz opracowanie lub weryfikacje dokumentacji HACCP. Zapraszamy do kontaktu poltorak@haccp-gmp.home.pl lub zamowienia@hacpasz.com.pl. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 05:47:02 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|