![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OKAP W PRZYCZEPIE GASTRONOMICZNEJ |
|||||||
|
Autor:
Bartek1234 Wypowiedzi: 1 |
Witam, kupiłem używaną przyczepę gastronomiczną po lodach, chciałbym przystosować ją pod typową gastronomie burgery, hot dogi, zapiekanki itd.
Moje pytanie: Jaki okap wybrać i w jaki sposób go zamontować? (zależy mi na jak najmniejszym okapie) Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: Damian1986 Tematy: 4 Wypowiedzi: 8 |
Burgery to dużo dymu , wyciągać musi minimum 2000 m3/h i więcej + najmniejszy standardowy okap to gastronomiczny przyścienny skośny 1000x700x400mm chyba że zlecisz na zamówienie z własnymi wymiarami ale i to filtry (łapacze oleju) muszą się zmieścić .
|
||||||
![]() Autor: Damian1986 Tematy: 4 Wypowiedzi: 8 |
Damian1986 napisał(a) w dniu 2020-03-20 o godzinie 10:56:01: Burgery to dużo dymu , wyciągać musi minimum 2000 m3/h i więcej + najmniejszy standardowy okap to gastronomiczny przyścienny skośny 1000x700x400mm chyba że zlecisz na zamówienie z własnymi wymiarami ale i to filtry (łapacze oleju) muszą się zmieścić . |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Przyczepa gastronomiczna to nie lokal (mamy duzo przewiewu) dlatego nie m potrzeby kupować profesjonalnych okapów moze byćzwykły domowy. Przyczepę z takim okapem również odbierze sanepid. Najważniejsze żeby nie dać się podpuścić na zakup wyciągu grawitacyjnego (taki nie przejdzie). Okap musi być mechaniczny.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:25:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|