FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PARę PYTAń PRZED STARTEM FOOD TRUCKA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PARę PYTAń PRZED STARTEM FOOD TRUCKA

Autor: Czarny94


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2019-08-27 o godzinie 08:57:28.
Witam,
Mam zamiar otworzyć food truckową pizze , czytam artykuły z tym związane , lecz nie mogę trafić na szczegółowe informację odnośnie :
śmieci - mam mieć podpisaną umowę na wywóz , no ale skąd ? jeśli jest to gastronomia mobilna - mogę nią poruszać się wszędzie.
kuchnia - w samym samochodzie mogę jedzenie poddać jedynie obróbce termicznej, tutaj też mam pytanie odnośnie zaplecza - czy kuchnia w domu - spełnia warunki sanitarne ? tam też można spodziewać się kontroli ?
miejsce postojowe - rozumiem ,że w przeciągu trwania handlu - muszę mieć stałe miejsce w którym będę stał.A co jeśli mam ochotę zmienić lokalizację ? mam wykupywać kilka miejsc ,aby sprzedawać jadło ? Czy mogę stać i handlować na parkinach - przy zakupionym jedynie bilecie na strefę ?

Wiem , pytania dość absurdalne - lecz , na prawdę mam dużą zagwozdkę.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: kajadi


Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2019-10-02 o godzinie 12:36:55.
Witam serdecznie! Udostępnimy za darmo miejsce na Twojego food truck'a w Szczyrku ul. Leszczynowa 10. Szczegóły na biuro@dimbo.pl lub pod nr tel. 512 431 460. Zapraszamy.
 
Autor: kajadi


Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2019-10-02 o godzinie 12:38:14.
Witam serdecznie! Udostępnimy za darmo miejsce na Twojego food truck'a w Szczyrku ul. Leszczynowa 10. Szczegóły na biuro@dimbo.pl lub pod nr tel. 512 431 460. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do kontaktu.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 467
Post 4 napisany 2019-10-17 o godzinie 10:39:40.
Witam postaram się pomóc:
śmieci z  foodtracka: można podpisac umowę, że smieci z foodtracka odbierane są z miejsca jego postoju po zakończeniu pracy
kuchnia w domu: Zgodnie z obowiązującymi przepisami jest możliwość zgłoszenia produkcji domowej (produkcj w małym zakresie)  w domu mieszkalnym. Warunkiem  uzyskania zgody Sanepidu jest spełnienie wymagań Głównego Inspektora Sanitarnego (GIS) znajdujących sie w zakładce produkcja domowa na stronie www. instytucji. Można również zlecić uformowanie ciasta  lokalowi gastronomicznemu lub firmie cateringowej lub bazować na dostepnym w sklepach i hurtowniach gotowym, surowym cieście do pizzy.  Formowanie pizzy i układanie na niej dodatków może odbywać się w przyczepie (nie obieramy warzyw, bazujemy na warzywach po obróce wstepnej)
Miejsce postojowe: najlepiej dodagać się z właśccielem/zarzadcą miejsca na którym chcesz stać wtedy unikniesz ścigania się ze strażą miejską , ale tą kwestie zostawiam do twojej decyzji
HACPASZ Hanna Półtorak
- dokumentacja HACCP dla   food tracków/przyczep gastronomicznych, lokali gastronomicznych
-projekty technologiczne lokali
- szkolenia BHP
- wyposażenie i sprzęt  dla gastronomii mobilnej i lokali gastronomicznych
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 35.175.191.72
Data: 2019-11-12
Czas: 22:15:05
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PARę PYTAń PRZED STARTEM FOOD TRUCKA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "parę pytań przed startem food trucka " w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Opti one+ polecamy - Filtracja wody    Wywrotnice mobilne Boxmech   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.