![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WYPOSAżENIE - OTWIERAM LOKAL - TYLKO DOWóZ |
|||||||
|
Autor:
sagan Wypowiedzi: 1 |
Cześć, proszę o wsparcie doświadczonych w tym zakresie osób.
Otwieram lokal - potrzebuję informacji jaki sprzęt kupić - takie wymagane minimum. Na początek planujemy wyłącznie catering - bez stołówki na miejscu (bo to chyba za dużo zachodu z sanepidem i wyposażeniem lokalu) Co musimy kupić? Jakie lodówki? Piec konwekcyjno - parowy? Zmywarka z wyparzarką? Naświetlarka do jajek (żywienie w szkołach). Z jakiego sprzętu korzystacie? Jaki jest koszt minimalnego wyposażenia? Będę wdzięczna za informacje. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Wyposazyć musisz się w standardowe wyposażenie kuchni: urządzenie grzejne, lodówki. Nie zapominaj o tym aby wyznaczyć miejscedo mycia i suszenia termoboksów po za obszarem kuchni i musisz zapewnić odpowiedni środek transportu : samochód dostawczy (może być dzierzawiony na godziny). Jezeli chodzi o ofertę na wyposazenie możemy pomóc zgłoś się do nas Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
MajaKowalczyk25 Wypowiedzi: 3 |
·[font=Times New Roman] [/size]Bardzo serdecznie polecam, firmę falkowski-edu.pl. Robią na prawdę świetne kursy i wyczerpują temat stworzenia własnej kawiarni. Człowiek wychodzi z kursu z obolałą głową, przez ogrom informacji :) Dzięki temu co jest na kursie można na prawdę o wiele szybciej i taniej stworzyć biznes, na prawdę super, super suuupeer!
|
||||||
|
Autor:
Jtasula Wypowiedzi: 1 |
Czy ktoś z was kupował wyposażenie do lokalu z tej strony? potrzenuje jakiejś porady na ten temat, bo chodzi mi o noże https://prestizowakuchnia.pl/japonskie-noze
https://prestizowakuchnia.pl/garnki-z-mlotkowanej-stali
|
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Najlepiej na to pytanie odpowie ci twój szef kuchni, który powinien mieć doświadczenie i wiedzę na temat odpowiedniego sprzętu.
|
||||||
|
Autor:
Divona Wypowiedzi: 7 |
Jeśli zaczynasz od cateringu, to z tego co się orientuję tutaj https://multigastro.pl/wyposazenie-cateringu możesz zakupić całe wyposażenie. Grzałki, lampy grzewcze, meble cateringowe, tace, szczypce, to wszystko jest niezbędne, prawda?
|
||||||
|
Autor:
Pawloswie957 Wypowiedzi: 2 |
Wiem, że bardzo ważne są meble ze stali nierdzewnej, które można myć i dezynfekować środkami. Sanepid ma takie wymogi. W swojej firmie mam meble od
https://www.eurostal.pl |
||||||
Autor:
Kazik
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 26 |
trzeba sie przede wszystkim wyposazyc w odpowiednia odzież gastronomiczną, kitle kucharskie, fartuchy zapaski itd
https://www.raven.com.pl/oferta/odziez-gastronomiczna]https://www.raven.com.pl/oferta/odziez-gastronomiczna[/url]
https://www.raven.com.pl/oferta/odziez-gastronomiczna
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:15:08 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|