FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / WYPOSAżENIE - OTWIERAM LOKAL - TYLKO DOWóZ
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

WYPOSAżENIE - OTWIERAM LOKAL - TYLKO DOWóZ

Autor: sagan


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2019-08-12 o godzinie 12:01:23.
Cześć, proszę o wsparcie doświadczonych w tym zakresie osób.
Otwieram lokal - potrzebuję informacji jaki sprzęt kupić - takie wymagane minimum.
Na początek planujemy wyłącznie catering - bez stołówki na miejscu (bo to chyba za dużo zachodu z sanepidem i wyposażeniem lokalu)
Co musimy kupić?
Jakie lodówki? Piec konwekcyjno - parowy? Zmywarka z wyparzarką? Naświetlarka do jajek (żywienie w szkołach).
Z jakiego sprzętu korzystacie? Jaki jest koszt minimalnego wyposażenia?
Będę wdzięczna za informacje.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 10
Wypowiedzi: 492
Post 2 napisany 2019-08-21 o godzinie 07:12:02.
Wyposazyć musisz się w standardowe wyposażenie kuchni: urządzenie grzejne, lodówki. Nie zapominaj o tym aby wyznaczyć miejscedo mycia i suszenia termoboksów po za obszarem kuchni i musisz zapewnić odpowiedni środek transportu : samochód dostawczy (może być dzierzawiony na godziny). Jezeli chodzi o ofertę na wyposazenie możemy pomóc zgłoś się do nas Hanna Półtorak HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: MajaKowalczyk25


Wypowiedzi: 3
Post 3 napisany 2019-08-22 o godzinie 12:43:20.
·[font=Times New Roman]        [/size]Bardzo serdecznie polecam, firmę falkowski-edu.pl. Robią na prawdę świetne kursy i wyczerpują temat stworzenia własnej kawiarni. Człowiek wychodzi z kursu z obolałą głową, przez ogrom informacji :)  Dzięki temu co jest na kursie można na prawdę o wiele szybciej i taniej stworzyć biznes, na prawdę super, super suuupeer!
 
Autor: Jtasula


Wypowiedzi: 1
Post 4 napisany 2019-12-19 o godzinie 14:47:22.
Czy ktoś z was kupował wyposażenie do lokalu z tej strony? potrzenuje jakiejś porady na ten temat, bo chodzi mi o noże https://prestizowakuchnia.pl/japonskie-noze
https://prestizowakuchnia.pl/garnki-z-mlotkowanej-stali
 
Autor: anabelle30


Wypowiedzi: 2
Post 5 napisany 2020-01-09 o godzinie 14:12:43.
Może drobna rzecz, ale ważna. Kup dobre dobre noże - nóż szefa kuchni to podstawa. Bez tego np. mięso będzie się strzępiło...
____________________
https://scyzoryki.net/c/161/noze-szefa-kuchni-noze-victorinox.html
 
Autor: smakoszek
forumforum

Wypowiedzi: 85
Post 6 napisany 2020-01-23 o godzinie 11:02:21.
Najlepiej na to pytanie odpowie ci twój szef kuchni, który powinien mieć doświadczenie i wiedzę na temat odpowiedniego sprzętu.
 
Autor: Divona


Wypowiedzi: 8
Post 7 napisany 2020-01-31 o godzinie 12:18:38.
Jeśli zaczynasz od cateringu, to z tego co się orientuję tutaj  https://multigastro.pl/wyposazenie-cateringu  możesz zakupić całe wyposażenie. Grzałki, lampy grzewcze, meble cateringowe, tace, szczypce, to wszystko jest niezbędne, prawda?
 
Autor: Pawloswie957


Wypowiedzi: 2
Post 8 napisany 2020-03-04 o godzinie 10:45:17.
Wiem, że bardzo ważne są meble ze stali nierdzewnej, które można myć i dezynfekować środkami. Sanepid ma takie wymogi. W swojej firmie mam meble od
https://www.eurostal.pl

 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.231.226.13
Data: 2020-06-1
Czas: 22:15:01
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: WYPOSAżENIE - OTWIERAM LOKAL - TYLKO DOWóZ
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "wyposażenie - otwieram lokal - tylko dowóz" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Wycena wentylacji    Pakowarka próżniowa   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.