![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MASARNIA - JAK WYBRAć DOBRą? |
|||||||
|
Autor:
nikt
Wypowiedzi: 1 |
Witajcie,
mieszkam w okolicach Częstochowy i szukam dobrej masarni? Na razie korzystam z takiej w Krzepicach www.noga-polmar.pl, ale szukam innej. Pomóżcie. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Gospoda Uroczysko
Wypowiedzi: 2 |
Do gastronomii polecam mniejsze prywatne masarnie ze względu na elastyczność w zakresie dopasowania dostarczanego towaru. też zależnie do czego Pan/Pani używa wyroby masarskie. Jeżeli to wykwintna restauracja, to trzeba przefiltrowac oferty tak aby mieć dostęp do polędwic wołowych, cielęciny i innych delikatnych mięs, z którymi czasem ciężko na rynku. Jeżeli to bistro sredniej klasy, dobór oferty też będzie inny.
|
||||||
|
Autor:
Ireneusz
Wypowiedzi: 6 |
W zupełności zgadzam się z moim przedmówcą. W przypadku prowadzenia własnej restauracji lub innego lokalu gastronomicznego elastyczność dostawcy jest bardzo wygodna. Ma się o wiele lepszy kontakt i wpływ na jakość dostarczanych nam produktów. Radzę rozejrzeć się po okolicy.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:42:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|