![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OKIENKO SZYBKIEJ GASTRONOMII W OKNIE KUCHNI RESTAURACYJNEJ. |
|||||||
|
Autor:
ollimport_pl Wypowiedzi: 3 |
Prowadzimy restaurację z małą kuchnią. Ma ona jedno okno z kratą. Na okres wakacyjny, chcemy dodatkowo oprócz restauracji, zrobić w tym okienku wydawanie waty cukrowej, lodów i frytek dla przechodniów nie zainteresowanych wnętrzem shisha pubu, restauracji i baru.
W tym celu musimy wyciąć część kraty: https://drive.google.com/open?id=1_W7KMILnOtgeNcCIqujO1Tl3g-LWh_eB https://drive.google.com/open?id=1ENBeQ9iCeA0pcO_q4wUSAv2f9lf7VGJ9 Martwimy się teraz o sanepid. Czy nie będzie z tym problemu? Czego musimy się trzymać? Jeśli spełnienie standardów sanepidu jest niemożliwe, jaką karą byśmy ryzykowali? Jak to rozegrać? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam każdy punkt wydawczy ( w tym okno wydawcze) gdzie chcemy sprzedawać lody i gofry musi być wyposażony w umywalkę i zlew (przynajmniej jednokomorowy). jeżeli jestescie w stanie spełnić ten wymóg to możecie działać. Pamiętajcie również o tym,żeby to rozszerzenie działalności zgłosić do Sanepidu. Jezeli chodzi o wysokośc mandatów do ich wachlarz jest duzy minimum 500 a maksimum 50000, pamietajcie jednak o tym,że w przypadku rażących błędów mogą zamknąć całą restauracje. Pozdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ (poltorak@haccp-gmp.home.pl)
- projekty technologiczne lokali gastronomicznych -dokumentacja HACCP -szkolenie BHP - meble i sprzęt dla gastronomii |
||||||
|
Autor:
ollimport_pl Wypowiedzi: 3 |
Tuż za oknem w kuchni jest 2 zlewy i umywalka, więc chyba możemy :)
|
||||||
|
Autor:
ollimport_pl Wypowiedzi: 3 |
Dziękuję!
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:15:07 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|