FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZACZNIJ PRODUKCJę LODóW - ZWIęKSZ SWOJE DOCHODY!
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZACZNIJ PRODUKCJę LODóW - ZWIęKSZ SWOJE DOCHODY!

Autor: Adrian FRIGOMAT


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2019-04-08 o godzinie 11:25:30.
Witam serdecznie,

Jestem przedstawicielem firmy M.G.S. FRIGOMAT na południu Polski. 
Nasza firma od 50 lat zajmuję się technologią produkcji lodów. Chciałbym pokazać Ci, że możesz produkować naturalne świeże lody rzemieślnicze w niecałe 3 tygodnie w swoim lokalu posiadając niespełna 2 m2 wolnego miejsca. Wszystko dzięki połączeniu frezera i witryny w jednym urządzeniu GX.

Technologia idealnie nadaje się do: restauracji, piekarni, cukierni, kawiarni, lodziarni, pizzerii i wielu innych! Pomogę Ci zaimplementować produkcję lodów do Twojego lokalu bądź mogę pomóc w otworzeniu całkowicie nowego lokalu.

Zwiększ swoje dochody o 100%
Zadzwoń bądź napisz - przyjadę i przedstawię możliwości produkcji lodów w Twoim lokalu oraz przedstawię ofertę: koszta i możliwe zyski.
Kontakt telefoniczny: +48 794-643-977
Adres e-mail: adrian@frigomat.com.pl
Pozdrawiam serdecznie / Best Regards,
Adrian Janusz

mobile: +48 794 643 977
adrian@frigomat.com.pl
www.frigomat.com.pl

FRIGOMAT AUTHORISED SALES AND SERVICE
-------------------------------------------------------------------------------------------
ul. Struga 15, 70-777 Szczecin
Autoryzo
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Wojtelini


Wypowiedzi: 4
Post 2 napisany 2019-04-16 o godzinie 09:38:45.
Jakie może dać to dochody?
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 8
Wypowiedzi: 461
Post 3 napisany 2019-06-25 o godzinie 19:28:02.
Dochody zalezne są od miejsca sprzedaży i oczywiście pogody: mokre lato lub nadmierne upały moga wpłynąć na  dochody. Mysląc o sprzedazy lodów w przyczepie lub lokalu nalezy pamiętać o zgłoszeniu się do sanepidu w celu rejestracji działalności. W przypadku lokalu gastronomicznego potrzebny będzie projekt technologiczny i dokumentacja HACCP w przypadku przyczep czy food tracków wystarczy dokumentacja HACCP. 
UWAGA Niektóre województwa na start wymagają  badan lodów włoskich/świderków warto ustalić czy twój Sanepid tego wymaga (brak badań opóżni wydanie decyzji)
Hanna Półtorak
projekty technologiczne
dokumentacja HACCP
szkolenia BHP
meble i profesjonalny sprzet dla kawiarni i lokali gstronomicznych
kontakt poltorak@haccp-gmp.home.pl tel kontaktowy 503 95 82 93.
poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.163.213.149
Data: 2019-06-26
Czas: 18:17:36
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZACZNIJ PRODUKCJę LODóW - ZWIęKSZ SWOJE DOCHODY!
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zacznij produkcję lodów - zwiększ swoje dochody!" w grupie "dostawcy dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: 120 krzeseł do sprzedania na imprezy okolicznościowe    miesjce postojowe pytanie   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.