FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KOSZT OTWARCIA PIZZERI?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KOSZT OTWARCIA PIZZERI?

Autor: Rafiko


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2019-04-03 o godzinie 16:26:59.
Witam . Planuje otworzyć pizzerie tak 70-80m2 i moje pytanie brzmi jaki będzie przybliżony kosZt otwarcia lokalu wraz z przystosowaniem. Nie chodzi mi tu o lokal typu Premium wysokiego standardu a taki raczej średniej klasy Ala dagrasso.
Czy jestem w stanie zrobić taka osiedlową pizzerie w granicach 30tys ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: smakoszek
forumforum

Wypowiedzi: 74
Post 2 napisany 2019-04-12 o godzinie 13:36:01.
Jeśli jesteś świeży w temacie to może lepiej skorzystać z gotowca w postaci franczyzy gdzie kompleksowo przeszkolą Cię w temacie i dostaniesz wsparcie w postaci rozpoznawalnej marki?
 
Autor: MariuszKiel


Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2019-04-16 o godzinie 09:39:30.
No własnie może jednak franczyza znacząco ułatwi ci zadanie.
 
Autor: Bogusia


Wypowiedzi: 1
Post 4 napisany 2019-04-16 o godzinie 15:28:27.
otwieram właśnie pizzerie, lokal 63m2 i jak na razie wydałam 38 tysięcy na nowy sprzęt tj.: piec do pizzy, 2 lodówki, stół do pizzy, zmywarkę i mikser.... nie jest to wszystko co potrzebuję. Do tego jeszcze dochodzą koszty  przygotowania procedur, remontu, wentylacji. Odpowiadając na Twoje pytanie, za taką kwotę niestety nie otworzysz.
 
Autor: vernaczosiaaa


Tematy: 4
Wypowiedzi: 16
Post 5 napisany 2019-06-10 o godzinie 17:13:21.
To też zależy od wielkości pizzerii, mebli sprzętów jak i lokalu. Ja też otwierałam własny lokal i całość z remontem i sprzętami wyniosło mi jakieś 150tyś większość sprzętów zamawiałam na https://technologies4all.pl/ mają bardzo dobrą jakość sprzętu gastronomicznego oraz niskie ceny
 
Autor: Divona


Wypowiedzi: 8
Post 6 napisany 2019-08-13 o godzinie 20:19:28.
 Przede wszystkim musisz założyć ilość sprzedaży. Druga kwestia odpowiednie wyposażenie i wystrój, to pewien odcinek sukcesu w gastronomii. Warto rozważyć zakupi pieca opalanego drewnem z tym, że nie polecam inwestować w piec używany, zalecam nowy sprzęt, bo jak zainwestujesz w używany z przepalonym szamotem, to będziesz miał więcej problemu jak pożytku. Przejrzyj sobie ofertę sklepu multigastro.pl z dobrym sprzętem do gastronomii, naprawdę jest w czym wybierać, a do tego możesz zasięgnąć porady konsultanta. Ja mogę od siebie dodać, że z pieca opalanego drewnem  https://multigastro.pl/piece-do-pizzy-opalane-drewnem pizza jest o wiele smaczniejsza i wbrew pozorom klient zwraca na to uwagę.              
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 18.206.194.161
Data: 2020-02-24
Czas: 01:00:30
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KOSZT OTWARCIA PIZZERI?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "koszt otwarcia pizzeri?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zakup pieca - Unox czy Retigo    Blat do baru sushi   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.