![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: BITA śMIETANA DO GOFRóW ORAZ CIASTO |
|||||||
|
Autor:
Brydziawka Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Chcę otworzyć mały punkt gastronomiczny w którym będę sprzedawać również gofry. Rozglądam się za sprzętem do robienia bitej śmietany. Jaką firmę polecacie? Jak dobrać wielkość urządzenia (np. wydajność na godzinę?). Nie orientuję się jakie parametry mam brać pod uwagę. Druga sprawa to pieczenie samych gofrów, czy jest jakiś sposób na przygotowanie ich wcześniej, aby nie straciły "walorów", ciepła itp. W niektórych punktach gofry wydawane są na prawdę szybko (ok. 30-45 sekund) gdzie z tego co czytałam to czas upieczenia 1szt wynosi około 3 minut. Czy można je wcześniej przygotować i potem podgrzewać? Bo przecież piec na zapas to będą po jakimś czasie zimne.... proszę o podpowiedź, pozdrawiam :) |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Ciasto na gofry. Wszystkie dania przygotowane w gastronomi musisz wydać klientom w ciągu 24 godzin (od godziny ich przygotowania). Możesz przygotwywać gorfy na bieząco, możesz je przygotować wczesniej i tylko odgrzewać twoja wola pamietaj jednak oich 24 godzinnej przydatności do spożycia. Bita śmietana najlepiej korzystać z urządzeń profesjonalnych przeznaczonych dla gastronomiii są bardziej wydajne i trwałe. Mozemy pomóc w zakupie sprzętu gastronomicznego firmy Stalgast w fajnej ofercie cenowej. POzdrawiam Hanna Półtorak HACPASZ (poltorak@haccp-gmp.home.pl).
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:45:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|