FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SER DO ZAPIEKANEK ???
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SER DO ZAPIEKANEK ???

Autor: BUDKAzapieksy


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2018-09-20 o godzinie 22:30:30.
Witam,

Otwieram budkę gastronomiczna w niewielkiej miejscowości. Budka ma w menu Hot dogi francuskie, zapiekanki z pieczarkami oraz frytki.

Moje pytanie do osób doświadczonych w gastronomii. Jakiego sera mam używać do zapiekanek?? Dużo słyszałam, ale chciałabym zaczerpnąć wiedzy u kogoś z dłuższym stażem.

No i podstawowe: olej czy frytura do frytek ??

Proszę o odpowiedz, liczę na Was 🙏🏻
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: zembaty


Wypowiedzi: 9
Post 2 napisany 2018-09-26 o godzinie 13:42:34.
Podaję info, którą sprawdziłem w praktyce a otrzymałem, żeby nie za bardzo wchodzić w szczegóły, od króla zapieksów w pewnym byłym mieście wojewódzkim. 50% mozarella/50% gouda lub 75% mozarella/25% gouda. On kupował gotowy tarty ser na paletach (duża firma, wiele lokali), ja kupowałem tartą mozarellę w Carrefour a goudę tarłem sam. Efekt jest naprawdę dobry. Pozdrawiam.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.80.85.76
Data: 2018-12-13
Czas: 05:00:44
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SER DO ZAPIEKANEK ???
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "ser do zapiekanek ???" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Młynek do mielenia z aaatech opinie    Jaką restauracje polecacie w Łodzi ?   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.