![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SER DO ZAPIEKANEK ??? |
|||||||
|
Autor:
BUDKAzapieksy Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Otwieram budkę gastronomiczna w niewielkiej miejscowości. Budka ma w menu Hot dogi francuskie, zapiekanki z pieczarkami oraz frytki. Moje pytanie do osób doświadczonych w gastronomii. Jakiego sera mam używać do zapiekanek?? Dużo słyszałam, ale chciałabym zaczerpnąć wiedzy u kogoś z dłuższym stażem. No i podstawowe: olej czy frytura do frytek ?? Proszę o odpowiedz, liczę na Was 🙏🏻 |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
zembaty Wypowiedzi: 9 |
Podaję info, którą sprawdziłem w praktyce a otrzymałem, żeby nie za bardzo wchodzić w szczegóły, od króla zapieksów w pewnym byłym mieście wojewódzkim. 50% mozarella/50% gouda lub 75% mozarella/25% gouda. On kupował gotowy tarty ser na paletach (duża firma, wiele lokali), ja kupowałem tartą mozarellę w Carrefour a goudę tarłem sam. Efekt jest naprawdę dobry. Pozdrawiam.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:26:57 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|