![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OLEJ- FRYTURY |
|||||||
|
Autor:
gjankowsky Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Witam serdecznie.
Czy możecie się podzielić jakiego oleju używanie w swoich fryturach- przede wszystkim chodzi mi o dobrej klasy olej, którego nie trzeba co pół dnia wymieniać (przewiduję duże obłożenie frytur) Dziękuję i pozdrawiam GJ |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
zembaty Wypowiedzi: 9 |
Dobrze mi się pracuje z Kruszwica Qualito Sun opakowanie 10 l. Wytrzymała w pracy i wygodna w nalewaniu, olej jest w miękkim worku z zakrętką umieszczonym w sztywnym kartonowym pudle. Zdecydowana przewaga nad jakimikolwiek plastikowymi hobokami, gdzie zawsze coś się poleje po pojemniku z zewnątrz a przy otwieraniu nieraz już rozerżnąłem sobie rękę plastikiem. Tu nalewanie jest czyściutkie i wygodne, nie spada nawet kropla.
|
||||||
|
Autor:
lukaszglinek Wypowiedzi: 2 |
fajne
|
||||||
|
Autor:
lukaszglinek Wypowiedzi: 2 |
http://neopinium.eu/
http://opiniones-es.eu/ https://postawnasiebie.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:14:55 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|