![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MASZYNA DO LODóW |
|||||||
|
Autor:
Asiomka Wypowiedzi: 2 |
Witam.
Mam do Was pytanie i mam nadzieje, że ktoś jest w stanie mi na nie odpowiedzieć, ponieważ szukałam już wszędzie w internecie i nie znalazłam odpowiedzi. Kiedyś, dawno temu bo jakieś 20 lat wstecz spotkałam się z maszyną która „sama robi smaki lodów”. Już tłumacze. Kiedyś ze szkoły byłam z klasą w kinie i była tam kobietka, która sprzedawała lody w takim smaku jaki sobie ktoś wybrał. Miała kostki lodów śmietankowych, oprócz tego różne, mrożone owoce i każdy wybierał takie owoce jakie chciał, Ona wsadzała tą kostkę lodów z owocami do takiej maszynki i wychodziły lody w wybranym smaku. Jestem ciekawa czy jest ktoś w stanie mi pomoc i powiedzieć czy taka maszyna jest dostępna na rynku? Jeśli tak to jak się nazywa i gdzie mogę ją znaleźć? Jeśli opisałam coś nie zrozumiałe to proszę pytać a postaram się dopowiedzieć. Pozdrawiam serdecznie. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
qbass![]() Tematy: 4 Wypowiedzi: 27 |
Ile smaków dało się uzyskać?
|
||||||
|
Autor:
Asiomka Wypowiedzi: 2 |
qbass napisał(a) w dniu 2018-08-07 o godzinie 10:15:52: Ile smaków dało się uzyskać? Z tego co pamiętam, to samych owoców było co najmniej 6 lub 8 więc smaków można było uzyskać tyle albo i więcej jeśli się mieszało owoce. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 07:11:45 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|