![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: Nóż KUCHENNY |
|||||||
|
Autor:
Marcin_94
Wypowiedzi: 1 |
Na początek witam to mój pierwszy post na forum itp. itd.
Jako że rozpoczął się dla mnie drugi rok szkolny jako Technik kucharz chciał bym nabyć nowy nóż kuchenny / szefa kuchni. Nie mam dużych wygórowań : - Nie szukam japońskich noży bo mnie nie stań aktualnie :) - Przedłużenie mojej ręki musi mieć pokrowiec / opakowanie / pochwę ponieważ ostatni plecak nieźle dostał w kość. - Noża będę głównie używał na kuchni szkolnej (i w domu) ale dobrze wyposażonej od desek przystosowanych do norm HACCAP po zmywarkę gastronomiczną. - Cena :/ chciał bym się zmieścić w 50 zł możecie dawać droższe ale podawajcie wasze opcje w granicach rozsądku 100 jak dla mnie to trochę sporo. - Chciał bym żeby ostrzę miało odpowiednią długość 16-19 cm chyba że uważacie inną opcje za lepszą to jak najbardziej was wysłucham. Proszę o wypowiadanie się. Aha i takie jedno pytanie napotkałem się na Allegro na taki zestaw. Czy to jest coś warta ta "ceramika" ?? http://allegro.pl/noz-ceramiczny-nierdzewny-z-obieraczka-mx127-i1783566799.html http://allegro.pl/noz-ceramiczny-10-cm-obieraczka-super-ostry-tv-i1776599591.html |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
Barbara M
![]() Tematy: 2 Wypowiedzi: 30 |
Ja mogę polecić noże firmy DICK, drogie ale jakość bardzo dobra.
http://www.dick.de/en/index.php |
||||||
|
Autor:
martena
Wypowiedzi: 1 |
Znam dobrze te firme, i tak jak mówi Barbara, również polecam ;)
|
||||||
|
Autor:
mastal23
Wypowiedzi: 10 |
a ja mogę polecić śmiało nóż fiskarsa. dostępne masz chyba ze 4 rodzaje noży szefa kuuchni w zależniiści od kieszeni. rękojeści w tych nożach są chyba najwygodniejsze. to ważne na kuchni. ja osobiście używam sanelli i fiskarsa. jeśli chodzi o ceramikę to są baaardzo ostre i nie trzeba a nawet nie wolno ostrzyć. minus jest taki że jeśli spadnie lub stukniesz nie tak jak trzeba to się może pokruszyć
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:54 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|