FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEROGI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEROGI

Autor: Rolcia


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2018-05-21 o godzinie 14:49:41.
Cześć, pisze do Was z prośba o pomoc. Zamierzam otworzyć "pierogarnie" tzn. mam osobę, która produkuje pierogi i przechodzi wymogi sanitarne, ja byłabym tylko pośrednikiem. Odbieram produkt gotowy podgrzewam go i wydaje do konsumpcji. Chciałam prosić o wskazówki jak zrobić to najtaniej i najszybciej.
Pozdrawiam
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 6
Wypowiedzi: 428
Post 2 napisany 2018-05-24 o godzinie 14:31:12.
Witam mimo , że sama nie przygotowujesz pierogów musisz zgłosić do sanepidu działalność w zakresie dystrybucji zywności i przejść odbiór przez Sanepid. Do szczescia potrzeny ci jest mały lokal, przyczepa lub food track (wybór nalezy do ciebie) wyposazony w lodówkę (koniecznie), zlewozmywak, umywalke, maszynkę (elektryczną/gazową) po podgrzewania pierogów i/lub mikrofalówke. Meble  moga być kuchenne (nie wymagana jest stal nierdzewna) a sprzety kuchenne używane ALE PODSTAWA W DOBRYM STANIE (brak rdzy, nieodklejone/nieuszkodzone uszczelki).  Życze szczęścia w prowadzeniu biznesu
Hanna Półtorak
- projekty technologiczne lokali i samochodów/przeczep gastronomicznych
- dokumentacja HACCP,
- szkolenia z zakresu minimum sanitarnego i BHP
HACPASZ Hanna Półtorak: poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
Autor: Rolcia


Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2018-05-30 o godzinie 07:52:09.
Bardzo dziękuję za pomoc.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.158.208.189
Data: 2018-10-23
Czas: 09:18:31
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEROGI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "pierogi" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Fiskalizacja;)    Bułki hamburgery zapiekanki   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.