![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEROGI |
|||||||
|
Autor:
Rolcia Wypowiedzi: 2 |
Cześć, pisze do Was z prośba o pomoc. Zamierzam otworzyć "pierogarnie" tzn. mam osobę, która produkuje pierogi i przechodzi wymogi sanitarne, ja byłabym tylko pośrednikiem. Odbieram produkt gotowy podgrzewam go i wydaje do konsumpcji. Chciałam prosić o wskazówki jak zrobić to najtaniej i najszybciej.
Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam mimo , że sama nie przygotowujesz pierogów musisz zgłosić do sanepidu działalność w zakresie dystrybucji zywności i przejść odbiór przez Sanepid. Do szczescia potrzeny ci jest mały lokal, przyczepa lub food track (wybór nalezy do ciebie) wyposazony w lodówkę (koniecznie), zlewozmywak, umywalke, maszynkę (elektryczną/gazową) po podgrzewania pierogów i/lub mikrofalówke. Meble moga być kuchenne (nie wymagana jest stal nierdzewna) a sprzety kuchenne używane ALE PODSTAWA W DOBRYM STANIE (brak rdzy, nieodklejone/nieuszkodzone uszczelki). Życze szczęścia w prowadzeniu biznesu
Hanna Półtorak - projekty technologiczne lokali i samochodów/przeczep gastronomicznych - dokumentacja HACCP, - szkolenia z zakresu minimum sanitarnego i BHP HACPASZ Hanna Półtorak: poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
|
Autor:
Rolcia Wypowiedzi: 2 |
Bardzo dziękuję za pomoc.
|
||||||
|
Autor:
izaxx Wypowiedzi: 8 |
Aby dobrze je zrobić, trzeba wiedzieć jak lepić pierogi. http://gazetka-lewiatan.pl/jak-lepic-pierogi/ - tutaj znajdziecie świetne wskazówki :)
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:00:17 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|