FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / JAK PRZECHOWAć DUżE ILOśCI POKROJONEJ CEBULI? PAKOWARKA PRóżNIOWA?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

JAK PRZECHOWAć DUżE ILOśCI POKROJONEJ CEBULI? PAKOWARKA PRóżNIOWA?

Autor: Czizz


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2018-04-24 o godzinie 17:41:07.
Cześć,

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Potrzebuję przechowywać 15/20kg pokrojonej cebuli na okres ok. tygodnia.

Czy jedynym i najlepszym rozwiązaniem będzie użycie pakowarki próżniowej? Jeżeli tak, będę wdzięczny za radę w jaką się wyposażyć. Najkorzystniej byłoby dla mnie pakować ją w worki 2-2,5kg.

Pozdrawiam,
Wojtek.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: qbass


Tematy: 3
Wypowiedzi: 17
Post 2 napisany 2018-04-27 o godzinie 14:19:57.
Pakowarka bardzo fajne rozwiązanie. Kupiłem w Romie Henkelmana, ale polecam też pakowarki marki CAS.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak
forumforumforumforumforum

Tematy: 6
Wypowiedzi: 419
Post 3 napisany 2018-06-25 o godzinie 10:26:05.
Pamiętaj o tym,że przechwywanie przez tydzień pokrojonej cebuli to juz produkcja a nie usługa gastronomiczna. Jezeli masz  zatwierdzenie w sanepidzie jako lokal gastronomiczny to radziłabym sie zastonowić nad takim rozwiązaniem (może być mandat).  W przypadku posiadania zgody SANEPIDU wydanego  na działalność gastronomiczną lepiej nawiązać współpracę z fimą, która  ma zatwierdzenie Sanepidu w zakresie obróbki wstepnej warzyw.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.225.32.164
Data: 2018-07-17
Czas: 15:42:51
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: JAK PRZECHOWAć DUżE ILOśCI POKROJONEJ CEBULI? PAKOWARKA PRóżNIOWA?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "jak przechować duże ilości pokrojonej cebuli? pakowarka próżniowa?" w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Lokal Lublin    Serwis wieży z napojami   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.