![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAK PRZECHOWAć DUżE ILOśCI POKROJONEJ CEBULI? PAKOWARKA PRóżNIOWA? |
|||||||
|
Autor:
Czizz Wypowiedzi: 1 |
Cześć,
Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Potrzebuję przechowywać 15/20kg pokrojonej cebuli na okres ok. tygodnia. Czy jedynym i najlepszym rozwiązaniem będzie użycie pakowarki próżniowej? Jeżeli tak, będę wdzięczny za radę w jaką się wyposażyć. Najkorzystniej byłoby dla mnie pakować ją w worki 2-2,5kg. Pozdrawiam, Wojtek. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
qbass![]() Tematy: 4 Wypowiedzi: 27 |
Pakowarka bardzo fajne rozwiązanie. Kupiłem w Romie Henkelmana, ale polecam też pakowarki marki CAS.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Pamiętaj o tym,że przechwywanie przez tydzień pokrojonej cebuli to juz produkcja a nie usługa gastronomiczna. Jezeli masz zatwierdzenie w sanepidzie jako lokal gastronomiczny to radziłabym sie zastonowić nad takim rozwiązaniem (może być mandat). W przypadku posiadania zgody SANEPIDU wydanego na działalność gastronomiczną lepiej nawiązać współpracę z fimą, która ma zatwierdzenie Sanepidu w zakresie obróbki wstepnej warzyw.
|
||||||
|
Autor:
SylwiaJanik Wypowiedzi: 7 |
Zgadzam się z osobą wyżej
|
||||||
|
Autor:
Bonzo74 Wypowiedzi: 3 |
Warto zapoznać się z ofertą firmy Did. Mają ogromny wybór urządzeń do pakowania. Jest to ceniony producent i dystrybutor maszyn do pakowania. Godny polecenia.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:42 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|