FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ZIELONA CZęść PORA - WYRZUCAć?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ZIELONA CZęść PORA - WYRZUCAć?

Autor: Edith


Wypowiedzi: 6
Post 1 napisany 2018-04-21 o godzinie 20:22:16.
Ostatnio Pani z sanepidu poinstruowała nas, że zielona część pora nie nadaje się do niczego i należy ją wyrzucić. Zastanawiam się dlaczego, bo zieloną część pora wrzucaliśmy do gotowania wywaru wraz z marchewką, selerem, pietruszką.
Wie ktoś coś dlaczego nie należy stosować liści pora?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:46:03
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ZIELONA CZęść PORA - WYRZUCAć?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "zielona część pora - wyrzucać?" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.