FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / OTWIERANIE MAłEJ GASTRONOMI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

OTWIERANIE MAłEJ GASTRONOMI

Autor: Krzyś81


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2018-01-28 o godzinie 19:42:34.
Witam serdecznie, 

Jestem w trakcie poszukiwań lokalu pod małą gastronomię. W lokalu będę przygotowywał farsze z mięsa, warzyw i owoców. Będzie wyrabiane ciasto na pierogi. Po przeczytaniu tony różnych pozycji odnośnie wymogów sanepidu mam straszny mętlik w głowie. Przy tego typu produkcji gastronomicznej jakie muszę mieć pomieszczenia? Warzywa będę kupował umyte i obrane oraz jajka wyparzone tak żeby uniknąć obieralni. Na jakie strefy muszę mieć podzieloną kuchnię i co w tych strefach powinno się znaleźć?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: Adam-maszyny


Wypowiedzi: 18
Post 2 napisany 2018-01-30 o godzinie 22:00:31.
Musisz   wyznaczyć  aneks  na jaja oraz  przygotowalnie wstępną na warzywa i  mięso .
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.167.83.233
Data: 2018-02-19
Czas: 13:13:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: OTWIERANIE MAłEJ GASTRONOMI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "otwieranie małej gastronomi" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: oferta pracy KUCHARZ/KUCHARKA - w Niemczech    Pomoc   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.