![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MAłA GASTRONOMIA - WYMOGI DOTYCZąCE MIęSA |
|||||||
|
Autor:
Duba91 Wypowiedzi: 2 |
Witam.
Jestem w trakcie otwierania małej gastronomii opartej głownie o mięso (wołowina , kurczak, krewetki) . Wiem że nie będę mógł obrabiać surowego mięsa w lokalu, bo nie ma na to miejsce i będzie musiało być one dostarczane przed lub po otwarciu lokalu. Wiem , że musi być po porcjowane i tutaj jest moje pytanie. Mięso muszę marynować, każde z wyżej wymienionych. Przepisy są moje stworzone przeze mnie na podstawie doświadczenia z pracy w USA i nie chce wzbogacać innej firmy moimi pomysłami, aby to oni dostarczali mi już zamarynowane mięso. Czy mogę to robić na miejscu w małej gastronomii ? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
A marynowanie nie podchodzi tutaj już pod przyrządzanie i w tej sytuacji możesz ich olać po prostu?
|
||||||
|
Autor:
Duba91 Wypowiedzi: 2 |
smakoszek napisał(a) w dniu 2018-01-28 o godzinie 12:29:18: A marynowanie nie podchodzi tutaj już pod przyrządzanie i w tej sytuacji możesz ich olać po prostu? No ja tego nie wiem stąd moje pytanie tutaj. |
||||||
|
Autor:
mpire24 Wypowiedzi: 3 |
Skoro opierasz się głównie m.in. na wołowinie, no to wydaje mi się, że musisz znaleźć odpowiednią współpracę z najlepszą firmą. Ja wołowinę zamawiam od Meatologia, bo wiem, że tam mogę liczyć na najlepszą jakość mięsa, które pochodzi o sprawdzonych dostawców. Myślę, że powinniście się rozejrzeć, bo współpraca z nimi będzie na pewno możliwa dla Twojego biznesu.
|
||||||
|
Autor:
malwina335 Wypowiedzi: 5 |
Polecam zajrzeć na qafp.pl. Ja kupuję tylko mięso z certyfikatem QAFP.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:02:45 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|