FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / MAłA GASTRONOMIA - WYMOGI DOTYCZąCE MIęSA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

MAłA GASTRONOMIA - WYMOGI DOTYCZąCE MIęSA

Autor: Duba91


Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2018-01-16 o godzinie 11:34:03.
Witam.

Jestem w trakcie otwierania małej gastronomii opartej głownie o mięso (wołowina , kurczak, krewetki) . 
Wiem że nie będę mógł obrabiać surowego mięsa w lokalu, bo nie ma na to miejsce i będzie musiało być one dostarczane przed lub po otwarciu lokalu. Wiem , że musi być po porcjowane i tutaj jest moje pytanie.

Mięso muszę marynować, każde z wyżej wymienionych.  Przepisy są moje stworzone przeze mnie na podstawie doświadczenia z pracy w USA i nie chce wzbogacać innej firmy moimi pomysłami, aby to oni dostarczali mi już zamarynowane mięso. Czy mogę to robić na miejscu w małej gastronomii ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: smakoszek
forum

Wypowiedzi: 49
Post 2 napisany 2018-01-28 o godzinie 12:29:18.
A marynowanie nie podchodzi tutaj już pod przyrządzanie i w tej sytuacji możesz ich olać po prostu?
 
Autor: Duba91


Wypowiedzi: 2
Post 3 napisany 2018-01-30 o godzinie 12:19:29.
smakoszek napisał(a) w dniu 2018-01-28 o godzinie 12:29:18:
A marynowanie nie podchodzi tutaj już pod przyrządzanie i w tej sytuacji możesz ich olać po prostu?


No ja tego nie wiem stąd moje pytanie tutaj.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 23.20.240.193
Data: 2018-05-26
Czas: 21:24:53
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: MAłA GASTRONOMIA - WYMOGI DOTYCZąCE MIęSA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "mała gastronomia - wymogi dotyczące mięsa" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Masa gotowa do gofrów    Ankieta dla pracowników sektora turystycznego (m.in. gastronomii)   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.