![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: NIETYPOWE PYTANIE DOTYCZąCE ODLEGłOśCI STOłU OD PIECA |
|||||||
|
Autor:
misiek_mati Tematy: 4 Wypowiedzi: 5 |
Witam, mam takie pytanie a mianowicie chodzi mi o to, że otwieram lokal z pizzą na wynos.
A pytanie brzmi czy odległość pomiędzy piecem a stołem chłodniczym do pizzy może mieć 70cm, czy to bedzie za mało. Zakładam że osoby wyrabiające pizze będą miały normalną posturę. Czy 70cm wystarczy? Bo tak to będzie się przedstawiało, czy kupić piec o 20 mniejszy ale w tedy już bym musiał na dwóch komorach wciąż pracować. Pozdrawiam |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
smakoszek
![]() ![]() Wypowiedzi: 92 |
Albo w jedną albo w drugą. Tu to wygląda jakbyś chciał zjeść ciastko i mieć ciastko ;)
|
||||||
|
Autor:
Adam-maszyny
Wypowiedzi: 18 |
Jaki to piec jednokomorowy ??? jakie wymiary ???
|
||||||
|
Autor:
misiek_mati Tematy: 4 Wypowiedzi: 5 |
Chciałem piec o wymiarach 120x100 dwu komorowy bo chciałem pracować na jednej komorze i móc wypić dwie 50cm pizzę w tym samym czasie kiedy będą dni z mniejszym nasileniem ruchu.
W końcu doszedłem do wniosku, że kupię mniejszy piec 100x85 z komorami 72x72 i będę pracował na dwóch komorach... Mam takie pytanie kolejne. Czy jak kupię piersi z kurczaka surowe to będę mógł doprawić, przekroić na pół i grilowac jeżeli nie mam obróbki wstępnej mięsa na miejscu. Czy to musi być porcjowane i przyprawiane w innym miejscu? |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:00:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|