FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PIEC OPALANY DREWNEM, A SANEPID
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PIEC OPALANY DREWNEM, A SANEPID

Autor: EmreJan


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2017-12-28 o godzinie 17:44:38.
Witam
Razem z mężem chcielibyśmy otworzyć lokal w którym będzie piec opalany drewnem, ale pojawia się problem z sanepidem. jak na taki piec reaguje sanepid? czy są jakieś specjalne wymaganie co do czyszczenia pieca, przechowywania drewna, komina, wentylacji. czy taki piec musi być w jakimś szczególnym miejscu? pewnie piec elektryczny pod wieloma względami jest lepszy, ale mąż ma swoją wizję.
poza tym taki piec  maż chce zrobić sam a nie kupować. czy ktoś ma taki piec i mógłby podpowiedzieć jak wygląda droga przez Sanepid? czy sanepid w ogóle zgodzi się na piec własnej roboty.
będę wdzięczna z każdą merytoryczna podpowiedz.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: bialyk


Wypowiedzi: 3
Post 2 napisany 2018-01-11 o godzinie 21:12:01.
Myślę, że trzeba się dowiedzieć, gdzie jest najbliższa placówka sanepidu i skontaktować się z nimi. Piec powinien być w takim miejscu, gdzie nie będzie zagrożenia dla osób pracujących przy kuchni.
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.167.126.106
Data: 2018-01-23
Czas: 14:25:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PIEC OPALANY DREWNEM, A SANEPID
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "piec opalany drewnem, a sanepid" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Naprawa i Serwis Urządzeń Chłodniczych | Warszawa    Naprawa i Serwis Urządzeń Chłodniczych | Warszawa   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.