FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WIELOść LOKALU PRZEZNACZONEGO NA CATERING |
|||||||
Autor:
Patbuc Wypowiedzi: 1 |
Witam serdecznie, mam zamiar otworzyć na początek niezbyt wielką działalność cateringową. Problemem jest niewielkie pomieszczenie. Jest to garaż o powierzchni ponad 31mkw. Jest możliwość powiększenia go o kilka metrów. Czy jest możliwość otwarcia takiej działalności w tym miejscu? Miał ktoś doświadczenie z takimi małymi pomieszczeniami? Można jakoś ominąć niektóre magazyny lub pomieszczenia socjalne które mogę zrobić w innym budynku? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
|
||||||
REKLAMA |
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 3.138.141.202 Data: 2024-04-19 Czas: 07:21:59 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|