![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GRILL POD NAMIOTEM |
|||||||
|
Autor:
texasgrill Wypowiedzi: 1 |
Witam serdzecznie. Jestem właścicielem lokalu gastronomicznego. Potrzebuje porady na temat rozwinięcia tej działalności. Do sedna , prowadzimy od około pół roku lokal specjalizujący się w kurczaku z rożna ,daniach grilowanych itp. Lokal jest odebrany przez sanepid a działalność gospodarcza prowadzona zgodnie z obowiązującymi przepisami zus , us itd.
Naszym planem jest otwarcie na kilka dni tygodnia drugiego punktu pod namiotem gastronomicznym. Drugi punkt znajdować się będzie na terenie tego samego obiektu czyli targowiska. Jakie wymogi musimy spełniać żeby legalnie sprzedawać kurczaka i inne dania grillowe, prosto spod namiotu? Prosimy o pomoc |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: BANNERT- Przyczepy Gastro ![]() Wypowiedzi: 48 |
Witam serdecznie
...a może zamiast namiotu Food Trucka. Mamy do sprzedaży samochód z pełnym wyposażeniem, instalacją elektryczną, gazową, wodną, zabudowa meblową. Do tego okap, osłony termiczne i jeszcze kilka ciekawych rozwiązań. Samochód jest używany, ale w bardzo dobrym stanie. Jeśli będzie Pan zainteresowany to proszę o kontakt Pozdrawiam Ewelina Lewandowska
BANNERT- Przyczepy i Samochody Gastronomiczne
Sprzedaż / Serwis / Części / Remonty www.przyczepygastronomiczne.pl |
||||||
|
Autor:
marek1981 Wypowiedzi: 2 |
A może zamiast food trucka - przyczepa gastronomiczna ?) Polecam firmę bmgrupa.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:51:24 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|