FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORˇCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.

Autor: htomek


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2017-10-11 o godzinie 14:05:01.
Chodzi mi dokladnie o to czy jak bede zaopatrywal sie w "gotowe" ciasto np z piekarni itp. i np. poszatkowana pakowana wedline, ser paczkowany to czy tym sposobme moge obejsc kilka wymogow sanepisu co do np miejsca przygotowywania ciasta, drugiej lazienki itp ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: smakoszek
forum

Wypowiedzi: 49
Post 2 napisany 2017-12-12 o godzinie 11:53:32.
Dopóki kontrola nie zapuka do Twych drzwi, teoretycznie na zapleczu odpowiadasz jedynie przed klientami i samym sob± ;)
 
Autor: kuchcik1


Wypowiedzi: 1
Post 3 napisany 2018-02-27 o godzinie 11:03:24.
Warto jeszcze rozważyć zakup pudełek na pizze z nadrukiem
https://e-hurtownia-opakowan.pl/
 
Autor: qbass


Tematy: 3
Wypowiedzi: 14
Post 4 napisany 2018-04-06 o godzinie 13:07:39.
Szczerze mówi±c to dziwne pytanie, ale mi na przykład z wymogami sanepidu pomogła firma Roma z Krakowa. Kupowałem od nich sprzęt i dzięki temu mogli¶my porozmawiać na wszelkie tematy.
 
Autor: basiap


Wypowiedzi: 4
Post 5 napisany 2018-04-10 o godzinie 12:02:20.
szatkowana szynka i paczkowany ser brzmi± trochu strasznie mimo wszystko : P
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.198.122.70
Data: 2018-04-23
Czas: 04:07:10
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.
Aby dodać odpowiedĽ do tematu należy się zalogować.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "półprodukty do pizzeri - czy to pomoże omin±ć niektóre wymogi sanepidu itp." w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zielona czę¶ć pora - wyrzucać?    Piwowarzy z Ukrainy   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.