FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORˇCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.

Autor: htomek


Tematy: 2
Wypowiedzi: 2
Post 1 napisany 2017-10-11 o godzinie 14:05:01.
Chodzi mi dokladnie o to czy jak bede zaopatrywal sie w "gotowe" ciasto np z piekarni itp. i np. poszatkowana pakowana wedline, ser paczkowany to czy tym sposobme moge obejsc kilka wymogow sanepisu co do np miejsca przygotowywania ciasta, drugiej lazienki itp ?
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.221.76.68
Data: 2017-12-11
Czas: 08:47:59
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP.
Aby dodać odpowiedĽ do tematu należy się zalogować.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "półprodukty do pizzeri - czy to pomoże omin±ć niektóre wymogi sanepidu itp." w grupie "produkty dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: KUCHNIA GAZOWA Z PIEKARNIKIEM    Produkcja garmażeryjna w piwnicy   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.