![]() |
FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PółPRODUKTY DO PIZZERI - CZY TO POMOżE OMIN±ć NIEKTóRE WYMOGI SANEPIDU ITP. |
|||||||
Autor:
htomek Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Chodzi mi dokladnie o to czy jak bede zaopatrywal sie w "gotowe" ciasto np z piekarni itp. i np. poszatkowana pakowana wedline, ser paczkowany to czy tym sposobme moge obejsc kilka wymogow sanepisu co do np miejsca przygotowywania ciasta, drugiej lazienki itp ?
|
||||||
REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
smakoszek
![]() Wypowiedzi: 49 |
Dopóki kontrola nie zapuka do Twych drzwi, teoretycznie na zapleczu odpowiadasz jedynie przed klientami i samym sob± ;)
|
||||||
Autor:
kuchcik1 Wypowiedzi: 1 |
Warto jeszcze rozważyć zakup pudełek na pizze z nadrukiem
https://e-hurtownia-opakowan.pl/
|
||||||
Autor:
qbass Tematy: 3 Wypowiedzi: 14 |
Szczerze mówi±c to dziwne pytanie, ale mi na przykład z wymogami sanepidu pomogła firma Roma z Krakowa. Kupowałem od nich sprzęt i dzięki temu mogli¶my porozmawiać na wszelkie tematy.
|
||||||
Autor:
basiap Wypowiedzi: 4 |
szatkowana szynka i paczkowany ser brzmi± trochu strasznie mimo wszystko : P
|
||||||
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.198.122.70 Data: 2018-04-23 Czas: 04:07:10 |
|||||||
FORUM GASTRONOMICZNE |
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|