FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / GRILL A POZWOLENIA.
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

GRILL A POZWOLENIA.

Autor: Hubski


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2017-09-19 o godzinie 13:34:55.
Witajcie,

Jestem Mangerem kawiarni połączonej z klubem muzycznym. Bazujemy głównie na kawie oraz drinkach. Jedyne co sprzedajemy do jedzienia to tzw. podpłomyki i tapasy nic co nie wymaga smażenia etc. Pytanie moje jest następujące: chciałbym obok lokalu postawić mobilny grill na okres jesienno - zimowy postawić tam człowieka no i oczywiście sprzedawać grillowane produkty --> w których chciałbym żeby znalazło się menu takie:
- kiełbasa 
- karkówka
- kaszanka
- szaszłyki vege 
- szaszłyki z kurczakiem
- etc. wszystko to co można zgrillować.

Do tej pory, nie pracowaliśmy na surowym mięsie itd. potrzebuje informacji czy będę bez obaw mógł sobie działać wystawiając grilla i sprzedawać tego typu produkty co na to HACCP i sanepid - jak to wygląda w kwestii formalnej i pozwoleń. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Goni mnie czas. 

Pozdrawiam,
Hubert
-------------------
Gastronomia - to inny świat.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 54.221.76.68
Data: 2017-12-11
Czas: 08:49:18
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: GRILL A POZWOLENIA.
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "grill a pozwolenia." w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: KUCHNIA GAZOWA Z PIEKARNIKIEM    Produkcja garmażeryjna w piwnicy   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.