![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GRILL A POZWOLENIA. |
|||||||
|
Autor:
Hubski Wypowiedzi: 1 |
Witajcie,
Jestem Mangerem kawiarni połączonej z klubem muzycznym. Bazujemy głównie na kawie oraz drinkach. Jedyne co sprzedajemy do jedzienia to tzw. podpłomyki i tapasy nic co nie wymaga smażenia etc. Pytanie moje jest następujące: chciałbym obok lokalu postawić mobilny grill na okres jesienno - zimowy postawić tam człowieka no i oczywiście sprzedawać grillowane produkty --> w których chciałbym żeby znalazło się menu takie: - kiełbasa - karkówka - kaszanka - szaszłyki vege - szaszłyki z kurczakiem - etc. wszystko to co można zgrillować. Do tej pory, nie pracowaliśmy na surowym mięsie itd. potrzebuje informacji czy będę bez obaw mógł sobie działać wystawiając grilla i sprzedawać tego typu produkty co na to HACCP i sanepid - jak to wygląda w kwestii formalnej i pozwoleń. Będę wdzięczny za każdą pomoc. Goni mnie czas. Pozdrawiam, Hubert
-------------------
Gastronomia - to inny świat. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:50:32 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|