![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SAMOCHóD GASTRONOMICZNY JAKO SEROWARNIA |
|||||||
|
Autor:
rozan502 Wypowiedzi: 2 |
Witam,chciałbym legalnie sprzedawać sery własnoręcznie robione,nie mam możliwości by zaadoptować do tego celu kuchnię,czy jest możliwość zarejestrowania takiej działalności na takim pojeździe?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Niestety nie da rady. W samochodach i pojazdach gastronomicznych nie można produkować dań ani żywności. HACPASZ dokumentacja HACCP, szkolenia i dokumentacja BHP, projekty technologiczne lokali i zakładów produkcyjnych
|
||||||
|
Autor:
rozan502 Wypowiedzi: 2 |
A może mała podpowiedź,mam też działkę budowlaną myślałem żeby tam postawić coś w nie dużym nakładem finansowym np kontener i go przerobić tylko nie mam tam medii tylko prąd jest,czy idzie jakoś to inaczej zorganizować żeby było zaakceptowane przez sanepid?
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Problemem będzie woda (brak stałego podłączenia). Zamiast kontenera proponuje przyczepę gastronomiczną (uwaga musi posiadać numer rejestracyjny, samoróbki odpadają) wtedy woda w baniakach nie powinna być problemem. 10.01 2018 w Warszawie odbywać się będzie szkolenie poswięcone zagadnieniom związanym z rozpoczęciem dzialalności gastronomicznej, na które serdecznie zapraszam. Szczegóły dotyczące organizacji szkolenia i jego ceny udzielane są mailowo pod adresem poltorak@haccp.gmp.home.pl pozdrawiam Hanna Półtorak
|
||||||
![]() Autor: oferty Wypowiedzi: 24 |
rozan502 napisał(a) w dniu 2017-11-30 o godzinie 21:09:53: A może mała podpowiedź,mam też działkę budowlaną myślałem żeby tam postawić coś w nie dużym nakładem finansowym np kontener i go przerobić tylko nie mam tam medii tylko prąd jest,czy idzie jakoś to inaczej zorganizować żeby było zaakceptowane przez sanepid? Proponuję produkować sery w całkiem osobnym pomieszczeniu /a na oscypki musi byc certyfikat :)/, do tego przeznaczonym i odebranym przez Sanepid. Sprzedaż serów - poszerzyć o inny asortyment aby była opłacalna działalność; a sprzedawać w przystosowanym do tego celu samochodzie lub w tzw. "budzie". Ostatnio napisałem dokumentację HACCP pod taką działalność - sprzedaż z samochodu /woda w pojemnikach, atesty, odbiór odpadków, szkodniki itd. - wszystko musi byc dokładnie opisane/. Służę pomocą:HACCP, BHP Kontakt: bhpoferty@op.pl
Usługi: haccp,bhp, p.poż.
Kontakt prospekt-bhp.pl |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Ja również zapraszam do współpracy. Od 2012 roku przygotowujemy dokuemntację HACCP dla mobilnej gastronomii. Uzyskana podczas odbiorów samochodów i przyczep wiedza była inspiracją do stworzenia cyklu szkoleń Moja gastronomia....... Jesteśmy autorami dokumentacji HACCP dla kilkudziesięciu pojazdów, które pracują na terenie całego kraku są to
- kawiarnie mobilne - burgerownie - sushi bary - lodziarnie - sklepy mobilne Z naszych usług korzystali nie tylko posiadacze pojedyńczych samochodów ale właściciele dużych sieci gastronomicznych znanych w całym kraju. Mieliśmy również przyjemność tworzyć dokumentację dla jednego ze znanych Vipów branży gastronomicznej. Zapraszamy serdecznie do współpracy przy tworzeniu dokumentacji HACCP w zakresie wymaganym przez Sanepid, szkoleniach BHP oraz tworzenia projektów technologicznych pojazdów. Pomagamy również w doborze sprzętu do nich, zapraszamy do kontaktu HACPASZ poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 06:51:28 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|