![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWIERAM LOKAL. |
|||||||
|
Autor:
anoma Tematy: 4 Wypowiedzi: 4 |
Jestem na etapie otwierania lokalu. Lokal już mam wyposażony, zaadoptowany, spełniający moje wymagania. Pozostały sprawy urzędowe w tym założenie rachunku bankowego dla firmy. Znalazłam ofertę Nest Bank:
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Foodsoft - POS dla gastronomii
Tematy: 2 Wypowiedzi: 12 |
Witam,
Polecam system gastronomiczny FoodSoft, do obsługi sprzedaży i zarządzania restauracją. www.foodsoft.pl W razie zainteresowania, proszę o kontakt : zzdanowicz@foodsoft.pl
Foodsoft
Ziemowit Zdanowicz Konsultant handlowy zzdanowicz@foodsoft.pl Kom. : 534 009 040 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
27.10.2017 w Warszawie odbywać się będzie kolejna edycja szkolenia Moja gastronomia od czego zaczać: otwieram lokal gastronomiczny do udziału w którym serdecznie zapraszamy Odpowiem na pytania nurtujące Państwa na forum i inne związane z Państwa planami. Czekam na zgłoszenia na szkolenia Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
Adam_ Wypowiedzi: 17 |
Powinni ci udzielić wszelkich informacji, jeśli coś cię nurtuje. ;) Życzę powodzenia w nowym biznesie, bo nie ma łatwo. trudno się utrzymac na początku. ;/
_________________________________________ System przywoławczy bezprzewodowy LRS Poland
http://gastro.pl/gastro-pos/
|
||||||
|
Autor:
KrystianK Wypowiedzi: 3 |
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
O Ile kuchenne rewolucję cały czas są w "sztosie" mam dla Państwa inną propozycję. Prowadzę agencję marketingową która specjalizuje się w ratowaniu Restauracji, Hoteli oraz Pensjonatów. Przez lata zgromadziliśmy pokaźną grupę fachowców z wykształceniem gastronomicznym, ekonomicznym, marketingowym, PR, psychologia oraz zarządzaniem personelem. Połączyliśmy ludzi wykształconych z przedsiębiorcami prowadzącymi własne biznesy z różnych branż dzięki czemu otrzymaliśmy połączenie książkowej teorii z praktyczną wiedzą na rynku Polskim oraz Europejskim. Wszystko odbywa się możliwe najbardziej dyskretnie, ponieważ uważamy, że publiczne pranie brudów mija się z celem. Działamy na terenie całej Polski. Co proponujemy Kompleksowość u każdego oznacza co innego. Dlatego warto zapoznać się co w ramach współpracy otrzmujemy. Po pierwsze ANALIZA. Każde zlecenie otrzymuję osobę prowadzącą pierwszego kontaktu która będzie opiekunem projektu. To ona jest odpowiedzialna za prowadzenie kampanii oraz jej efektywność. Do analizy zasiada wielu fachowców różnych dziedzin i metr po metrze sprawdzają gdzie leży przyczyna braku oblężenia lokalu. Po drugie BADANIE RYNKU. Konkurencja nie śpi - te hasło choć starę, to nadal aktualnę. Dogłębne badanie konkurencji i zapotrzebowania to absolutny piorytet sukcesu. Każda sytuacja wymaga indywidualnego podejścia dlatego nie korzystamy z dobrze znanych szablonów na rozwinięcie biznesu. Po trzecie WDRAŻANIE. Działamy na wszystkich dostępnych płaszczyznach. Promujemy i naprawiamy reputację zarówno stacjonarnie poprzez ingerencję w działanie lokalu oraz jego wygląd i strategię marketingową oraz internetowo poprzez wszystkie dostępne narzędzia promocji. Przez pozycjonowanie w GOOGLE SEO, na social media i portalach bookingowych kończąc. Oczywiścię potrzeba ingerencji widoczna jest po dokładnej analizie z punktu pierwszego. Po czwarte SUKCES. Sukces, czyli najlepszy lokal w mieście. Po piąte OPTYMALIZACJA. Czyli idziemy dalej niż inni. Nie kończymy na sukcesie, ponieważ wierzymy, że doskonałe można ulepszyć. Tutaj do gry wchodzą ekonomiści z VaganzePromotion w konsultacji z resztą zespołu. Mają oni za zadanie optymalizację bierzących kosztów funkcjonowania lokalu aby zysk był pokaźniejszy. Optymalizacja w VP odbywa się w sposób bardzo ostrożny, ponieważ nie dopuszczalna jest utrata jakości, prestiżu i komfortu. Średnie obniżenie kosztów w piątym kroku wynosi od 30% do 50%. Ile to trwa? Ile to kosztuję? Czyli czas to pieniądz. Jak wspomnieliśmy wyżej, nie stosujemy gotowych szablonów dla każdego zleconego obiektu, stąd czas naprawy biznesu oraz cena ustalana jest indywidualnie. Czas realizacji rzadko przekracza tydzień czasu. Szacowana wycena i złożona oferta NIE ZOBOWIĄZUJE DO ZAKUPU! Zapytaj juz teraz o bezpłatną wycenę! Zapraszam po szczegóły na Naszą stronę http://VaganzePromotion.pl Chętnie odpowiem na wszystkie zadane pytanie, pozdrawiam serdecznie! |
||||||
|
Autor:
wewioora Wypowiedzi: 11 |
polecam sprawdzonego dostawcę - wysokiej jakości produkty, doskonały serwis, profesjonalna obsługa http://hurtowniabastek.pl/
|
||||||
|
Autor:
ress Wypowiedzi: 3 |
A zaopatrzyłeś się już w jakieś systemy POS? Jeśli nie, to koniecznie polecam, bo nie wyobrażam sobie w dzisiejszych czasach lokalu gastronomicznego bez tego rozwiązania.
http://www.posiflex.com.pl/ |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:00:16 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|