![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PODGRZEWACZ ELEKTRYCZNY CZY PODGRZEWACZ NA PALIWO? |
|||||||
|
Autor:
Agmarie Wypowiedzi: 1 |
Dobry wieczór,
We wrześniu będę przygotowywać szwedzki stół, obiad dla około 22 osób, ma być elegancko, ale goście mają nakładać sobie potrawy samodzielnie. Potrzebne mi są podgrzewacze gastronomiczne, dania będę musiały w nich wytrzymać stosunkowo długo. Stąd kilka pytań: 1) Czy zainwestować w podgrzewacze elektryczne czy na paliwo? 2) Czy podgrzewacz na paliwo potrafi utrzymać na tyle wysoką temperaturę, żeby potrawy był gorące? 3) Czy podgrzewacz na paliwo może kolidować z czujnikiem przeciwpożarowym? :) Będę bardzo wdzięczna za wskazówki! Pozdrawiam serdecznie, Agnieszka |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
smieszek123 Wypowiedzi: 1 |
xD
|
||||||
|
Autor:
GastroTrend Wypowiedzi: 6 |
W tej chwili lepiej kupić na paliwko podgrzewacz a póżniej w razie potrzeby dokupić grzałki uniwersalne do podgrzewaczy.
PPOŻ nie ma problemu z paliwkami. można śmiało korzystać w pomieszczeniach. Problem jest ustawieniem temperatur na paliwkach. Zapraszam do zakupu urządzeń www.gastrotrend.com.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:26:38 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|