![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POTRZEBNA PORADA |
|||||||
|
Autor:
Piotrek84 Tematy: 4 Wypowiedzi: 6 |
Posiadam piec 1 komrowy Stalgast. Wg. mnie coś w nim przekłamuje, poniżej wartości ustawione i rzeczywiste:
1) Ustawione dół 250st - odłącza przy rzeczywistym 200-210st 2) Ustawione góra 350st- odłącza przy 310st. Wychodzi na to, że termostat przekłamuje o ok. 40st. Czy ktoś posiadający taki piec spotkał się z takim błędem?? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam na twoim miejscu nie czekałabym na poradę tylko skontaktowała się pracownikami Stalgastu (nowe urządzenie) lub serwisem, coś nie tak działa jak powinno , a zakres nieprawidłowości może się zmieniać, po co masz się denerwać niesprawnym urządzeniem, na które nie w 100% możesz liczyć.
|
||||||
|
Autor:
payday Wypowiedzi: 4 |
Mam taki piec, ale niestety nigdy nie wystąpił u mnie taki bład. Oddaj go do jakiegoś specjalisty.
|
||||||
|
Autor:
gastrohevi Wypowiedzi: 3 |
Prawdopodobnie masz uszkodzony termostat w piecu. Trzeba wysłać serwisanta ze Stalgastu niech to sprawdzi
GASTROHEVI - Centrum AGD i Wyposażenia Gastronomii
e-mail: gastrohevi@gastrohevi.pl http://gastrohevi.pl/ tel. +48509825007 |
||||||
|
Autor:
gastronomik Wypowiedzi: 3 |
Używam tego samego pieca, jednak wszystko do tej pory działa poprawnie. Kontaktował się Pan z serwisem?
|
||||||
|
Autor:
Czescidogastronomii.pl Wypowiedzi: 5 |
Piotrek84 napisał(a) w dniu 2017-06-27 o godzinie 00:26:12: Posiadam piec 1 komrowy Stalgast. Wg. mnie coś w nim przekłamuje, poniżej wartości ustawione i rzeczywiste: 1) Ustawione dół 250st - odłącza przy rzeczywistym 200-210st 2) Ustawione góra 350st- odłącza przy 310st. Wychodzi na to, że termostat przekłamuje o ok. 40st. Czy ktoś posiadający taki piec spotkał się z takim błędem?? Witaj, czy poradziłeś sobie z tym problemem ? W razie czego służę pomocą.
Oferujemy części zamienne do profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. www.czescidogastronomii.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:45:27 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|