FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / RESTAURACJA SPORTOWA
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

RESTAURACJA SPORTOWA

Autor: Drozdon

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2017-04-09 o godzinie 09:12:15.
Witam serdecznie.

Zakiełkowała ostatnio w mojej głowie myśl aby otworzyć restauracje w której klienci mieliby możliwość oglądania wydarzeń sportowych przy piwku i jedzeniu. Lokal miałby klimatyczny,sportowy design związany z piłką nożną.Docelową lokalizacja resturacji jest ponad 80 tyś. miasto gdzie czegoś takiego nie ma. Jeżeli chodzi o mnie to mam 23 lata i zerowe pojęcie o gastronomii. Natomiast moja mama pracuje w branży od ponad 30lat więc mogłaby mi dużo pomóc. Czy ten pomysł ma rację bytu? Ile musiałbym zainwestować w takie przedsięwzięcie?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Restauracja sportowa
Autor: Jasta_utylizacja

Wypowiedzi: 12
Post 2 napisany 2017-04-20 o godzinie 08:04:44.
Myślę, iż sam pomysł na restaurację sportową jest fajny. Jeśli masz pomoc - działaj! :)
e-mail: kamil.bienkowski@jasta.net.pl
tel.: +48 609 194 792
www.jasta.net.pl

Autor: Foodsoft - POS dla gastronomii

Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 3 napisany 2017-05-04 o godzinie 09:45:22.
Witam,
Pomysł jest dobry. Gdyby dołożyć do niego jeszcze możliwość zamawiania jedzenia przez telefon z dostawą, ofertą byłaby pełniejsza. Można by pomyśleć o zorganizowaniu stałej grupy klientów, programie lojalnościowym, promocjach. Przydałby się do tego system do zarządzania lokalem gastronomicznym. Koszt takiego systemu (oprogramowanie, sprzęt i wdrożenie ze szkoleniem) mogę przedstawić, zajmuję się sprzedażą takiego systemu. Gdyby był Pan zainteresowany prezentacją i wyceną - proszę o maila.
Pozdrawiam,

Ziemowit Zdanowicz.
zzdanowicz@foodsoft.pl
FoodSoft.
Producent systemu gastronomicznego FoodSoft.
Foodsoft
Ziemowit Zdanowicz
Konsultant handlowy

zzdanowicz@foodsoft.pl
Kom. : 534 009 040

Autor: Adam_

Wypowiedzi: 17
Post 4 napisany 2017-05-16 o godzinie 13:30:22.
Myślę, że pomysł jest świetny i ma naprawdę duże szanse na odniesienie sukcesu. Ale pan Zdanowicz zwrócił uwagę na ważną rzecz, a mianowicie na system POS. Według mnie jest to niezbędne obecnie narzędzie, bez którego żadna restauracja nie utrzyma się długo na rynku. U mnie w restauracji mamy Gastro POS firmy SoftTech i zdecydowanie polecam ten program. Jest prosty w obsłudze, ma wiele funkcji, no i cena też jest korzystna.
http://gastro.pl/gastro-pos/

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 26
Wypowiedzi: 555
Post 5 napisany 2017-05-25 o godzinie 10:45:09.
Z mojej strony oferuje pomoc przy przygotowaniu projektu technologicznego baru i oferty sprzętu gastronomicznego, który powinien się w nim znaleść oraz dokumentacji HACCP . Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu  Hanna Półtorak HACPASZ: projekty technologiczne lokali, dokumentacja HACCP, szkolenia BHP poltorak@haccp.gmp.home.pl

Restauracja sportowa
Autor: Krzysiek M

Wypowiedzi: 6
Post 6 napisany 2017-07-06 o godzinie 15:24:58.
I ja zgodzę się z przedmówcami :)  Napewno przyda Ci się dobry system POS, tym bardziej, że jak sam stwierdzasz masz bardzo małe doświadczenie w gastronomii. Ja od siebie mogę polecić Poster POS, z którego korzystam od ubiegłego roku. Jest bardzo intuicyjny i ułatwia nam pracę. Mam zdalny dostęp do wszystkich danych (to jest dla mnie bardzo ważny punkt, bo często nie ma mnie w lokalu). Zamiast stacjonarnego monitora mam po prostu tablet, który świetnie się sprawdza. I dobrze wygląda takie stanowisko sprzedaży. Wydatek nie jest duży, bo płacę abonament miesięczny. 

Tutaj można się dowiedzieć więcej: https://joinposter.com/pl a przez pół miesiąca nawet testować za darmo ten system. Nie było żadnej weryfikacji, tam się podaje proste dane (imię, nazwisko, nazwę lokalu) i można od razu sprawdzać jak działa. Powodzenia! :)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218
Data: 2026-04-15
Czas: 09:33:17
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: RESTAURACJA SPORTOWA
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "restauracja sportowa" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Gastronomia a wymagania Sanepidu    ekspres do kawy ascaso   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.