![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KSIążKA GASTRONIMCZNA |
|||||||
![]() Autor: Chef88 Wypowiedzi: 2 |
Witam. Jestem zawodowym kucharzem i działam na rynku już kilka ładnych lat, chciałbym jednak poszerzać swoja wiedzę i zastanawiam się czy może znacie jakieś książki z zakresu gastronomii, ale nie takie gdzie 80% treści to przepisy na cuda na kiju i zdjecia z instagrama, tylko takie ksiązki, które tłumaczą jakie zmiany zachodzą w jedzeniu podczas ich obróbki (takie bardziej naukowe podejscie do gotowania).
Dzięki i pozdrawiam chef88 |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: martunia00 Wypowiedzi: 20 |
Poszukaj coś w kategorii technologia żywności. Tu powinno coś być.
|
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Proponuje przejrzeć literaturę SGGW Wydział Nauk o Żywności
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:44:05 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|