![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZUKAM KUCHARZA CHIŃSKIEGO LUB WIETNAMSKIEGO DO BARU ORIENTALNEGO |
|||||||
|
Autor:
kuchnia_orientalna Wypowiedzi: 3 |
WITAM
Poszukuje załogi do nowo otwartego baru orientalnego, kucharza Chińczyka lub Wietnamczyka, oraz osobe na stanowisku kelnerki (mile widziana Chinka) Okolice Płocka, woj. Mazowieckie. Jest jakaś osoba chętna pomóc? Lub dać kilka wskazówek jeśli chodzi o bar orientalny. Bardzo mi zależy. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Daro1 Wypowiedzi: 3 |
Witam
Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić polską załogę, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Ponadto kucharz wietnamski nie jest zbyt chętny do dzielenia się wiedzą, a przypadku nagłej rezygnacji z pracy biznes może zostać unieruchomiony na kilka miesięcy co de facto grozi bankructwem. W przypadku zainteresowania proszę mi przesłać telefon lub adres mailowy. Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
kuchnia_orientalna Wypowiedzi: 3 |
Witam Serdecznie
Dziękuje za odpowiedz. Moj meil: k.ocik@onet.pl |
||||||
|
Autor:
Foodsoft - POS dla gastronomii
Tematy: 2 Wypowiedzi: 12 |
Witam,
Proponuję system do rejestracji sprzedaży, zarządzania kosztami magazynowymi, raportami. FoodSoft jest producentem takiego systemu, a ja mogę doradzić w zakresie doboru sprzętu, wyceny potrzebnych modułów i wdrożenie ze szkoleniem. Zapraszam do kontaktu.
Foodsoft
Ziemowit Zdanowicz Konsultant handlowy zzdanowicz@foodsoft.pl Kom. : 534 009 040 |
||||||
|
Autor:
Dariusz3miasto Wypowiedzi: 1 |
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-02-18 o godzinie 20:41:59: Witam Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić polską załogę, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Ponadto kucharz wietnamski nie jest zbyt chętny do dzielenia się wiedzą, a przypadku nagłej rezygnacji z pracy biznes może zostać unieruchomiony na kilka miesięcy co de facto grozi bankructwem. W przypadku zainteresowania proszę mi przesłać telefon lub adres mailowy. Pozdrawiam Serdecznie proszę o kontakt w temacie szkolenia/ wsparcia. Mam dwa małe chińskie lokale i OGROMNY problem z kucharzem którego natychmiast muszę zwolnić. piotr__grab@wp.pl Z góry dziękuję. |
||||||
|
Autor:
Daro1 Wypowiedzi: 3 |
Dariusz3miasto napisał(a) w dniu 2018-02-20 o godzinie 12:19:03: Serdecznie proszę o kontakt w temacie szkolenia/ wsparcia. Mam dwa małe chińskie lokale i OGROMNY problem z kucharzem którego natychmiast muszę zwolnić. piotr__grab@wp.pl Z góry dziękuję. Witam Wysłałem maila na wskazany przez Pana adres. Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Patrykk Wypowiedzi: 3 |
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-02-18 o godzinie 20:41:59: Witam Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić polską załogę, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Ponadto kucharz wietnamski nie jest zbyt chętny do dzielenia się wiedzą, a przypadku nagłej rezygnacji z pracy biznes może zostać unieruchomiony na kilka miesięcy co de facto grozi bankructwem. W przypadku zainteresowania proszę mi przesłać telefon lub adres mailowy. Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Patrykk Wypowiedzi: 3 |
Serdecznie Prosiłbym o kontakt odnośnie szkolenia osób na stonowisko kucharz orientalny. E-mail: zajazd.primavera@onet.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218 Data: 2026-04-15 Czas: 09:32:31 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|