FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SZUKAM KUCHARZA CHIŃSKIEGO LUB WIETNAMSKIEGO DO BARU ORIENTALNEGO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SZUKAM KUCHARZA CHIŃSKIEGO LUB WIETNAMSKIEGO DO BARU ORIENTALNEGO

Autor: kuchnia_orientalna

Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2017-02-16 o godzinie 15:09:29.
WITAM

Poszukuje załogi do nowo otwartego baru orientalnego, kucharza Chińczyka lub Wietnamczyka, oraz osobe na stanowisku kelnerki (mile widziana Chinka)
Okolice Płocka, woj. Mazowieckie. 
Jest jakaś osoba chętna pomóc? Lub dać kilka wskazówek jeśli chodzi o bar orientalny.
Bardzo mi zależy.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Daro1

Post 2 napisany 2017-02-18 o godzinie 20:41:59.
Witam
Mogę pomóc w uruchomieniu lokalu z kuchnią orientalną - wietnamską. 

W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić polską załogę, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Ponadto kucharz wietnamski nie jest zbyt chętny do dzielenia się wiedzą, a przypadku nagłej rezygnacji z pracy biznes może zostać unieruchomiony na kilka miesięcy co de facto grozi bankructwem.
W przypadku zainteresowania proszę mi przesłać telefon lub adres mailowy.

Pozdrawiam

Autor: kuchnia_orientalna

Post 3 napisany 2017-02-19 o godzinie 13:16:49.
Witam Serdecznie
Dziękuje za odpowiedz.
Moj meil: k.ocik@onet.pl

Autor: Foodsoft - POS dla gastronomii

Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 4 napisany 2017-05-04 o godzinie 10:02:09.
Witam,
Proponuję system do rejestracji sprzedaży, zarządzania kosztami magazynowymi, raportami.
FoodSoft jest producentem takiego systemu, a ja mogę doradzić w zakresie doboru sprzętu, wyceny potrzebnych modułów i wdrożenie ze szkoleniem.
Zapraszam do kontaktu.
Foodsoft
Ziemowit Zdanowicz
Konsultant handlowy

zzdanowicz@foodsoft.pl
Kom. : 534 009 040

Autor: Dariusz3miasto

Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2018-02-20 o godzinie 12:19:03.
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-02-18 o godzinie 20:41:59:
Witam

W związku z dużymi trudnościami w znalezieniu kucharza wietnamskiego proponuje przeszkolić polską załogę, gwarantuję, iż dla osób niedoświadczonych w branży gastronomicznej jest to dużo bardziej opłacalne niż samodzielne eksperymenty z niesprawdzonym kucharzem azjatyckim i ciągła obawa przed jego niespodziewaną rezygnacją z pracy. Ponadto kucharz wietnamski nie jest zbyt chętny do dzielenia się wiedzą, a przypadku nagłej rezygnacji z pracy biznes może zostać unieruchomiony na kilka miesięcy co de facto grozi bankructwem.

Pozdrawiam

Serdecznie proszę o kontakt w temacie szkolenia/ wsparcia. Mam dwa małe chińskie lokale i OGROMNY problem z kucharzem którego natychmiast muszę zwolnić. piotr__grab@wp.pl Z góry dziękuję.

Autor: Daro1

Post 6 napisany 2018-02-20 o godzinie 19:34:20.
Dariusz3miasto napisał(a) w dniu 2018-02-20 o godzinie 12:19:03:

Serdecznie proszę o kontakt w temacie szkolenia/ wsparcia. Mam dwa małe chińskie lokale i OGROMNY problem z kucharzem którego natychmiast muszę zwolnić. piotr__grab@wp.pl Z góry dziękuję.

Witam 
Wysłałem maila na wskazany przez Pana adres.
Pozdrawiam

Autor: Patrykk

Post 7 napisany 2019-01-02 o godzinie 07:16:04.
Daro1 napisał(a) w dniu 2017-02-18 o godzinie 20:41:59:
Witam

Pozdrawiam

Autor: Patrykk

Post 8 napisany 2019-01-02 o godzinie 07:17:05.
Serdecznie Prosiłbym o kontakt odnośnie szkolenia osób na stonowisko kucharz orientalny. E-mail: zajazd.primavera@onet.pl

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218
Data: 2026-04-15
Czas: 09:32:31
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: SZUKAM KUCHARZA CHIŃSKIEGO LUB WIETNAMSKIEGO DO BARU ORIENTALNEGO
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "szukam kucharza chiŃskiego lub wietnamskiego do baru orientalnego " w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Gastronomia a wymagania Sanepidu    ekspres do kawy ascaso   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.