![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: FIRMY BUDUJąCE FOOD TRUCKI - RANKING I DYSKUSJA |
|||||||
![]() Autor: VANAVAN ![]() Tematy: 3 Wypowiedzi: 46 |
My taką jesteśmy :) i jesteśmy przekonani, że robimy to dobrze, ale nie o to w tym temacie teraz chodzi...
Nasza obserwacja jest taka... Food trucki powstają w różnych firmach - od garażowych, amatorskich i nie dających żadnej gwarancji na jakość firemek - krzaków po duże, poukładane przedsiębiorstwa ze znaną marką. Naszym zdaniem powinniśmy się rozwijać w kierunku zapewnienia jakości i zadowolenia z produktu klientowi. Food trucki jak i przyczepy gastronomiczne powinny być: solidnie wykonane, praktyczne, estetyczne i przemyślane. Może warto tutaj podzielić się opiniami i podyskutować na temat takich firm? Może sami określicie, czego od takiej firmy oczekujecie? Postawcie kogoś za wzór, albo podzielcie się negatywną opinią, przestrzegając innych - co uważacie za stosowne. Zachęcam do wymiany zdań i doświadczeń na temat firm budujących food trucki i przyczepy gastronomiczne :)
Vanavan Sp. z o. o.
Męczenników Oświęcimskich 113, 43-229 Ćwiklice 32 307 30 31 office@vanavan.com www.vanavan.com Projektujemy specjalistyczne zabudowy funkcjonalne na przyczepach i samochodach. Nasza specjalność to zabudowy sprzedażowe, sklepowe i gastronomiczne, a zwłaszcza food trucki. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: VANAVAN ![]() Tematy: 3 Wypowiedzi: 46 |
Trochę mnie dziwi, że temat nie chwycił...
Mobilna gastronomia jest bardzo chwytliwym hasłem od paru lat. Wielu z Was taką działalność prowadzi lub o niej myśli, dlaczego więc nie wymienić opinii? Obsztorcować, czy przestrzec przed nierzetelnymi wykonawcami i odwrotnie, polecić i pochwalić tych, którzy dostarczyli porządny produkt i wsparcie. Zauważyłem, że zwykle takie dyskusje toczą się po fakcie... To forum znało już wiele wątków poświęconym nieuczciwym firmom, włącznie z próbami organizowania pozwów zbiorowych. Tymczasem można by tu pokusić się wręcz o jakiś ranking firm zabudowujących, czy źle myślę?
Vanavan Sp. z o. o.
Męczenników Oświęcimskich 113, 43-229 Ćwiklice 32 307 30 31 office@vanavan.com www.vanavan.com Projektujemy specjalistyczne zabudowy funkcjonalne na przyczepach i samochodach. Nasza specjalność to zabudowy sprzedażowe, sklepowe i gastronomiczne, a zwłaszcza food trucki. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|