FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / PROJEKT TECHNOLOGICZNY NALEśNIKARNI
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

PROJEKT TECHNOLOGICZNY NALEśNIKARNI

Autor: Wypisz wymaluj

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2016-11-07 o godzinie 13:50:02.
Poszukuję firmy, która przygotuje kompleksowy projekt technologiczny. Cel to mała gastronomia województwo zachodnio-pomorskie miejscowość Świnoujście, ogólny profil "naleśnikarnia" z lemoniadami własnego wyrobu, ale z kilkoma stolikami w środku z toaletą dla gości oraz personelu i małym kącikiem dla dzieci. Lokal ok. 53,5 m2, nieprzystosowany do gastronomicznej działalności, czyli potrzebna będzie odpowiednia wentylacja, wszelkie pozwolenia, konsultacja z rzeczoznawcą... Budżet ograniczony, czyli potrzebna też pomoc w doborze minimum potrzebnego sprzętu. Projekt w kwocie powyżej 2 tys zł nie wchodzi w rachubę. Również zależy mi na wstępnej koncepcji instalacji wentylacyjnej - Lokal w bloku mieszkalnym na parterze. Brak projektu istniejącej wentylacji. Muszę to mieć aby uzyskać zgodę od wspólnoty.

Rzut lokalu oraz zdjęcia zewnątrz mogę podesłać elektronicznie. 

Wszelkie oferty poproszę na maila: kszdm@interia.pl

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: g_stronomia24

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2016-11-08 o godzinie 19:46:16.
Witam, mogę pomóc w wyborze sprzętu. Proszę mi wysłać wszystkie informację i budżet na gastronomia@os.pl

Autor: HACPASZ Hanna Półtorak

Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 3 napisany 2016-11-10 o godzinie 09:49:33.
Witam oferuje przygotowanie projektu technologicznego zaopiniowanego przez rzeczoznawcę i dokumentację HACCP dla lokalu. Pozdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl

Autor: SmartGast.pl

Wypowiedzi: 24
Post 4 napisany 2016-11-13 o godzinie 22:14:48.
Zapraszam do kontaktu za naszą firmą, również realizujemy projekty technologiczne, dodatkowo doradztwo techniczne na każdym etapie inwestycji. Oferujemy kompleksowe wyposażenie lokali gastronomicznych w konkurencyjnych cenach!
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach.
Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju.

Autor: qbass
forum

Tematy: 4
Wypowiedzi: 27
Post 5 napisany 2016-11-21 o godzinie 14:17:55.
Nie wiem, czy dadzą radę, bo z Krakowa, ale warto sprawdzić romagastro.pl. Robią wszystko, kompleksowo.

Autor: Foodsoft - POS dla gastronomii

Tematy: 2
Wypowiedzi: 12
Post 6 napisany 2017-05-04 o godzinie 10:03:36.
Dzień dobry,
Oferuję system do rejestracji sprzedaży, zarządzania kosztami magazynowymi, raportami.
FoodSoft jest producentem takiego systemu, a ja mogę doradzić w zakresie doboru sprzętu, wyceny potrzebnych modułów i wdrożenie ze szkoleniem.
Zapraszam do kontaktu.
Foodsoft
Ziemowit Zdanowicz
Konsultant handlowy

zzdanowicz@foodsoft.pl
Kom. : 534 009 040

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 10:58:35
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: PROJEKT TECHNOLOGICZNY NALEśNIKARNI
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "projekt technologiczny naleśnikarni" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.