![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: POMOC WE WROCłAWIU |
|||||||
|
Autor:
PapaGagarin Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam, od dłuższego czasu interesuje mnie otwarcie małego Kebaba we Wrocławiu, znalazłem lokal około 50m w ciekawym miejscu wcześniej jednak był tam sklep spożywczo-monopolowy (ma zaplecze, wodę, łazienkę) nie ma tam jakiegoś komina, wyciągu wentylacyjnego (w sklepie mieli klimatyzacje) i teraz moje pytanie. Czy można zmienić przeznaczenie lokalu ? Ile to trwa ? Czy to się opłaca bo na biznes mam około 30-40 tyś. Czy odprowadzenie okapu (potrzebuje go nad grille) mogę wyjść z boku budynku przez tak zwane kratki wentylacyjne (zmieniłbym kratki na mały kominek)? Czy znacie kogoś kto by pomógł ale w rozsądnej cenie ?
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
SmartGast.pl
Wypowiedzi: 24 |
Zapraszamy do kontaktu z nami, jesteśmy firmą z Wrocławia :)Możemy podpowiedzieć na każdym etapie inwestycji. Realizujemy projekty technologiczne, doradzamy w zakresie sprzętu, mamy własny serwis techniczny.
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach. Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju. |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.55 Data: 2026-01-13 Czas: 09:13:48 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|