![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: GRILL DO BURGERÓW...STAL, CHROM, żELIWO A MOżE LAWOWY? |
|||||||
|
Autor:
enter2510 Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Hej hej!! Prosto z mostu bez zbędnego pier******a. Jak grill polecacie do smażenia burgerów w przyczepie?...stal, chrom, żeliwo a może lawowy? Gładki czy ryflowany? Otwieram przyczepę tylko z burgerami wiec grill jest dla mnie dość istotny. Najbliżej mi do chromowanego bo sporo dobrego o nim słyszałem- nie przywiera mięso. jakie macie opinie? Co sądzicie o grillu lawowym? Macie jakieś konkretne modele do polecenia? Dodan że funduszę mnie ograniczają i na grilla mam przewidziane 5 tys zł.
Pozdr KAmil |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Tomasz Szemczak Wypowiedzi: 2 |
Witam,
jak jest pan zainteresowany grillem lawowym proszę podać maila, odezwę się |
||||||
![]() Autor: Tomasz Wilk Wypowiedzi: 4 |
zdecydowanie stal! zdecydowanie!
|
||||||
|
Autor:
enter2510 Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Tomasz Wilk napisał(a) w dniu 2016-06-14 o godzinie 09:13:43: zdecydowanie stal! zdecydowanie! Piszą/mówią że chrom lepiej oddaje ciepło a mięso mniej przywiera. Dlaczego stal? |
||||||
|
Autor:
SmartGast.pl
Wypowiedzi: 24 |
Warto się najpierw zastanowić jaki efekt chcemy osiągnąć ponieważ każde z wymienionych przez Ciebie urządzeń przygotowuje burgery w zbliżony sposób ale z innym efektem.
W przyczepach najlepiej sprawdzą się urządzenia RM GASTRO ze względu na przystępną cenę, dobrą jakość oraz parametry techniczne. Jeżeli potrzebujesz pomocy z naszej strony przy doborze odpowiedniego rozwiązania to czekamy na Twój kontakt. Wyposażyliśmy wiele różnych mobilnych gastronomii :)
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach. Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju. |
||||||
![]() Autor: alinasajcy Wypowiedzi: 5 |
Wejdź sobie na gastrro.pl tam na pewno znajdziesz grill w swoim budżecie, a ja ze swojej strony polecam lawowy bo ma funkcję samoczyszczenia
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:13:42 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|