FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / GRILL DO BURGERÓW...STAL, CHROM, żELIWO A MOżE LAWOWY?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

GRILL DO BURGERÓW...STAL, CHROM, żELIWO A MOżE LAWOWY?

Autor: enter2510

Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2016-05-06 o godzinie 10:51:18.
Hej hej!! Prosto z mostu bez zbędnego pier******a. Jak grill polecacie do smażenia burgerów w przyczepie?...stal, chrom, żeliwo a może lawowy? Gładki czy ryflowany? Otwieram przyczepę tylko z burgerami wiec grill jest dla mnie dość istotny. Najbliżej mi do chromowanego bo sporo dobrego o nim słyszałem- nie przywiera mięso. jakie macie opinie? Co sądzicie o grillu lawowym? Macie jakieś konkretne modele do polecenia? Dodan że funduszę mnie ograniczają i na grilla mam przewidziane 5 tys zł. 

Pozdr
KAmil

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: Tomasz Szemczak

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2016-05-16 o godzinie 13:03:39.
Witam,
jak jest pan zainteresowany grillem lawowym proszę podać maila, odezwę się

Grill do BURGERÓW...stal, chrom, żeliwo a może lawowy?
Autor: Tomasz Wilk

Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2016-06-14 o godzinie 09:13:43.
zdecydowanie stal! zdecydowanie!

Autor: enter2510

Tematy: 2
Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2016-06-14 o godzinie 12:59:43.
Tomasz Wilk napisał(a) w dniu 2016-06-14 o godzinie 09:13:43:
zdecydowanie stal! zdecydowanie!

Piszą/mówią że chrom lepiej oddaje ciepło a mięso mniej przywiera. Dlaczego stal?

Autor: SmartGast.pl

Wypowiedzi: 24
Post 5 napisany 2016-06-21 o godzinie 12:28:45.
Warto się najpierw zastanowić jaki efekt chcemy osiągnąć ponieważ każde z wymienionych przez Ciebie urządzeń przygotowuje burgery w zbliżony sposób ale z innym efektem.

W przyczepach najlepiej sprawdzą się urządzenia RM GASTRO ze względu na przystępną cenę, dobrą jakość oraz parametry techniczne.

Jeżeli potrzebujesz pomocy z naszej strony przy doborze odpowiedniego rozwiązania to czekamy na Twój kontakt. Wyposażyliśmy wiele różnych mobilnych gastronomii :)
smartgast.pl - sklep internetowy dla gastronomii, tel. 880 30 11 30, pracujemy: 9-16 (pn-pt)
W naszej ofercie produkty renomowanych firm w konkurencyjnych cenach.
Zapewniamy fachowe doradztwo przy zakupie. Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny na terenie całego kraju.

Grill do BURGERÓW...stal, chrom, żeliwo a może lawowy?
Autor: alinasajcy

Wypowiedzi: 5
Post 6 napisany 2017-02-23 o godzinie 11:57:27.
Wejdź sobie na gastrro.pl tam na pewno znajdziesz grill w swoim budżecie, a ja ze swojej strony polecam lawowy bo ma funkcję samoczyszczenia

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:13:42
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: GRILL DO BURGERÓW...STAL, CHROM, żELIWO A MOżE LAWOWY?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "grill do burgerÓw...stal, chrom, żeliwo a może lawowy? " w grupie "mobilna gastronomia"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.