![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: WłASNY LOKAL GASTRONOMICZNY... ZADAJ PYTANIE |
|||||||
|
Autor:
Adrian
Wypowiedzi: 8 |
Witam wszystkich zainteresowanych otwarciem lokalu gastronomicznego i tych którzy już prowadzą lokal. Chciałbym poruszyć ten temat ponieważ jestem ciekaw jakie macie pytanie i problemy. Trochę już pracuje w tej branży. Od 10 lat mam swoją firmę, przymierzam się do otwarcia własnej franczyzy. I chętnie zapoznam się z waszymi problemami bo sam mam ich sporo a każdy dzień zaskakuje czymś nowym.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
![]() Autor: anetamska Tematy: 2 Wypowiedzi: 16 |
W jakie kanały marketingu najlepiej uderzać, aby sprawić że lokal stanie się bardziej rozpoznawalny?
|
||||||
|
Autor:
Adrian
Czy ty prowadzisz jakiś lokal czy zamierzasz ? Po twoich innych wypowiedziach można wnioskować że znasz temat.
|
||||||
|
Autor:
Adrian
Czy ty prowadzisz jakiś lokal czy zamierzasz ? Po twoich innych wypowiedziach można wnioskować że znasz temat.
|
||||||
![]() Autor: Chef88 Wypowiedzi: 2 |
Witam. Ja jestem zainteresowany otwarciem własnej gastronomii, ale póki co jestem na obczyźnie - wyjechałem za chlebem. Wracam do kraju w czerwcu i planuje intensywnie wziąć się do pracy. Wciąż bedąc za granicą postanowiłem wziąć się za promocje mojego przyszłego lokalu. Wydaje mi się że taka promocja to dobre rozwiązanie, przyciaganie i interesowanie ludzi za wczasu. Narazie mam bloga www.chef88.website.pl ale planuję, w miarę rozwoju załozenia fanpage'u na facebooku oraz snapchacie, co myślicie na ten temat? Wrzucanie np filmików z remontu przygotowawczego na fanpage?
|
||||||
|
Autor:
Adrian
Świetny blog, jeśli to co napisałeś jest prawdą (a już spotkałem kilkunastu samozwańczych szefów kuchni, którzy nie umieli zrobić kebaba czy hamburgera) to predyspozycje do ogarnięcia własnego lokalu masz spore. Jenak własny lokal to nie tylko kuchnia ale co najmniej 10 innych spraw każdego dnia. Polska to nie Niemcy czy Anglia. Nie da się tu zarobić na gastronomi tyle co tam. Tylko w dużych miastach możesz walić ceny za obiad jaki cis się podoba, w małych to 14 zł maksymalnie. Ale ja jestem gotowy podjąć z tobą to wyzwanie.
Jednak najpierw zacznijmy od tego co chcesz sprzedawać za ile i gdzie. |
||||||
|
Autor:
joanna d.p Wypowiedzi: 1 |
Witam... ja osobiście nie miałam wystarczającej siły przebicia i zawzięcia żeby użerać się ze wszystkim sama. W sumie od kilku lat rozwija się prężnie rynek franczyz gastronomicznych i nie mówię tu o tych niewolniczych markach z przerostem ego. Prowadze od roku lokal serwujący panierowane kurczaki we franczyzie z Holly Powder i jestem bardzo zadowolona. Pomogli mi rozbujać interes, dali przepisy i zaopatrzenie. Mam na głowie znacznie mniej zmartwień, no i nie jestem zdana tylko na siebie.
|
||||||
|
Autor:
Conrad-Company Wypowiedzi: 8 |
Proszę pytać CONRAD-COMPANY na www.conrad-company.pl lub https://www.facebook.com/urzadzeniagastro/?fref=ts a odpowiemy na wszystkie pytania.
|
||||||
|
Autor:
GwiazdaSk Wypowiedzi: 1 |
Witam.Dopiero zaczynam mam lokal w ktorym byla restauracja.Moje pytania brzmia:
-czy potrzebny mi projekt technologiczny(kuchnia wyposazona,niektore rzeczy brakuje),dodam ze rozaj potrawa bedzie bardzo zblizony a nawet ten sam -czy ktos odbywal kurs haccp onlie i czy warto -kogo polecacie do ksiegi haccp dodam ze chodzi tu o sushi,pizza,makarony,zupy |
||||||
|
Autor:
agejcza Wypowiedzi: 3 |
Jest coś takiego jak GastroStart. http://gastrostart.pl Naprawdę Ci pomogą.
|
||||||
| WłASNY LOKAL GASTRONOMICZNY... ZADAJ PYTANIE | |||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:15 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|