![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: OTWARCIE FOOD TRUCKA |
|||||||
|
Autor:
czarek8 Wypowiedzi: 1 |
Witam wszytskich.
Mam w planach otwarcie food trucka zajmujacego sie serwowaniem roznych dan tj. Hamburgerow Hot-dogow nalesnikow makaronow itp. Chcialbym sie dowiedziec o wszystkim co bedzie mi potrzebne zeby rozpoczac dzialalnosc (haccp,wszystkie koszta, najlepsi dostawcy itp). Z gory dzieki za wszystkie informacje. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Zapraszamy na szkolenie, które będzie odbywało się w warszawie dnia 09.05.2016 na szkoleniu poruszone zostaną zagadnienia związane z rozpoczęciem działalności w przypadku samochodów i przyczep gastronomicznych. Powiemy o tym jak należy urządzić wnętgrze samochodu lub przyczepy gastronomicznej. Odpowiemy na nurtujące wielu posiadaczy gastronomii mobilnej pytanie baniaki czy woda bieżąca. Podpowiemy jak przygotować się do odbioru krok po kroku. Szczegóły dotyczące szkolenia poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Zapraszamy na szkolenie, które będzie odbywało się w warszawie dnia 14.06.2016 na szkoleniu poruszone zostaną zagadnienia związane z rozpoczęciem działalności w przypadku samochodów i przyczep gastronomicznych. Powiemy o tym jak należy urządzić wnętgrze samochodu lub przyczepy gastronomicznej. Odpowiemy na nurtujące wielu posiadaczy gastronomii mobilnej pytanie baniaki czy woda bieżąca. Podpowiemy jak przygotować się do odbioru krok po kroku. Szczegóły dotyczące szkolenia poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
![]() Autor: VANAVAN ![]() Tematy: 3 Wypowiedzi: 46 |
Dosyć naiwne pytanie... Można wiele doradzić, jakoś ukierunkować i podzielić się wiedzą, ale musisz też cokolwiek powiedzieć od siebie. Jakieś szczegóły... To zawsze tak wygląda :)
Vanavan Sp. z o. o.
Męczenników Oświęcimskich 113, 43-229 Ćwiklice 32 307 30 31 office@vanavan.com www.vanavan.com Projektujemy specjalistyczne zabudowy funkcjonalne na przyczepach i samochodach. Nasza specjalność to zabudowy sprzedażowe, sklepowe i gastronomiczne, a zwłaszcza food trucki. |
||||||
|
Autor:
Pkamil44 Wypowiedzi: 5 |
Witam, mamy do zaoferowania mięso burgerowe 100%wolowina
Mieso mielone lub gotowe burgery prosto na grila. Zwykle polskie oraz black angus. Pakowane próżniowo lub folie. Zapraszamy do kontaktu 502782954 |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:37:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|