FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / ODBIóR SANEPIDU I NIE TYLKO
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

ODBIóR SANEPIDU I NIE TYLKO

Autor: Nowy lokal gastro


Wypowiedzi: 3
Post 1 napisany 2016-03-31 o godzinie 20:30:28.
Witam!
Otwieram małą gastronomię we Wrocławiu i poszukuję osobę lub firmę specjalizującą się w przygotowaniu dokumentacji do odbioru sanepidu itd.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: bcs
forumforum

Wypowiedzi: 58
Post 2 napisany 2016-04-03 o godzinie 15:29:03.
Czy to ma być lokal z kuchnią/ jaka? Pełną? Niepełną? Gdzie lokal będzie umiejscowiony? Piwnica parter?
 
Autor: Nowy lokal gastro


Wypowiedzi: 3
Post 3 napisany 2016-04-03 o godzinie 19:47:57.
bcs napisał(a) w dniu 2016-04-03 o godzinie 15:29:03:
Czy to ma być lokal z kuchnią/ jaka? Pełną? Niepełną? Gdzie lokal będzie umiejscowiony? Piwnica parter?
 
Autor: Nowy lokal gastro


Wypowiedzi: 3
Post 4 napisany 2016-04-03 o godzinie 19:48:58.
Z kuchnią, grill itd. Parter.
 
Autor: Adrian


Wypowiedzi: 8
Post 5 napisany 2016-04-23 o godzinie 19:05:05.
Jeśli w tym lokalu nie było gastronomi trzeba zrobić projekt. Poszukaj projektanta w mieście, lub zadzwoń do sanepidu i zapytaj o projekt. To nic strasznego.
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 6 napisany 2016-06-04 o godzinie 11:53:53.
Zeby prawidłowo przygotować się do odbioru  SANEPID warto wziąć udział w szkoleniu, które organizowane jest przez naszą firmę cykllicznie  już trzeci rok. 14.06.2016 w Warszawie odbędzie się kolejne szkolenie z cyklu Moja gastronomia od czego zacząć  podczas szkolenia omawiane są  zagadnienia związane z:
- wyborem odpowiedniego lokalu do prowadzenia działalności
-  zasadami wyposażenia zaplecza kuchennego lokalu w sprzęt gastronomiczny
- zasadą przygotowania posiłków w zależności od wielkości kuchni
-  przygotowaniem się do odbioru przez SANEPID

Serdecznie zapraszamy
Zapisy na szkolenie pod adresem mail poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:45:34
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: ODBIóR SANEPIDU I NIE TYLKO
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "odbiór sanepidu i nie tylko" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.