![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: ODBIóR SANEPIDU I NIE TYLKO |
|||||||
|
Autor:
Nowy lokal gastro
Wypowiedzi: 3 |
Witam!
Otwieram małą gastronomię we Wrocławiu i poszukuję osobę lub firmę specjalizującą się w przygotowaniu dokumentacji do odbioru sanepidu itd. |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Czy to ma być lokal z kuchnią/ jaka? Pełną? Niepełną? Gdzie lokal będzie umiejscowiony? Piwnica parter?
|
||||||
|
Autor:
Nowy lokal gastro
Wypowiedzi: 3 |
bcs napisał(a) w dniu 2016-04-03 o godzinie 15:29:03: Czy to ma być lokal z kuchnią/ jaka? Pełną? Niepełną? Gdzie lokal będzie umiejscowiony? Piwnica parter? |
||||||
|
Autor:
Nowy lokal gastro
Wypowiedzi: 3 |
Z kuchnią, grill itd. Parter.
|
||||||
|
Autor:
Adrian
Wypowiedzi: 8 |
Jeśli w tym lokalu nie było gastronomi trzeba zrobić projekt. Poszukaj projektanta w mieście, lub zadzwoń do sanepidu i zapytaj o projekt. To nic strasznego.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Zeby prawidłowo przygotować się do odbioru SANEPID warto wziąć udział w szkoleniu, które organizowane jest przez naszą firmę cykllicznie już trzeci rok. 14.06.2016 w Warszawie odbędzie się kolejne szkolenie z cyklu Moja gastronomia od czego zacząć podczas szkolenia omawiane są zagadnienia związane z:
- wyborem odpowiedniego lokalu do prowadzenia działalności - zasadami wyposażenia zaplecza kuchennego lokalu w sprzęt gastronomiczny - zasadą przygotowania posiłków w zależności od wielkości kuchni - przygotowaniem się do odbioru przez SANEPID Serdecznie zapraszamy Zapisy na szkolenie pod adresem mail poltorak@haccp-gmp.home.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:45:34 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|