![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: SZUKAM POMOCY HCCP PRZY NOWYM LOKALU PROJEKT TECHNOLOGICZNY |
|||||||
|
Autor:
ThaiFood Tematy: 2 Wypowiedzi: 2 |
Witam
Szukamy osoby , technolog Hccp która pomoże nam - wstępny wybór i ocena lokalu pod gastronomię - kolejny etap pomoc w aranżacji kuchni , zaplecza, sali - oczywiście projekt technologiczny Lokal znajduje się w wesołej Stara Miłosna , podlega pod placówkę sanepidu w Rębertowie. Czy może zna ktoś takiego Technologa |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Mogę polecić 1-2 osoby zajmujące się projektowaniem nie powiązane z firmami. Bardzo proszę o kontakt telefoniczny.
|
||||||
|
Autor:
yagna
Tematy: 2 Wypowiedzi: 5 |
Też będę potrzebowała taką osobę na dniach. Południe Polski.
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Chętnie pomogę przy przygotowaniu projektu i dokumentacji HACCP proszę o kontakt Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Zapraszam na szkolenie dedykowane osobom otwierającym lokal gastronomiczny, które odbywać się będzie w Warszawie dnia 09.05.2016. Na szkoleniu poruszymy tematy związane z wyborem lokalu zasadami jego wyposażenia i przygotowywania posiłków. Omówimy zakres dokumentacji która jest potrzebna do odbioru przez SANEPID. Informacje dotyczące szkolenia udzielane są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
Autor:
Luk.company
Wypowiedzi: 9 |
Jeśli macie problem ze znalezieniem fachowca to zajrzyjcie na www.managero.pl
Mój blog o prowadzeniu lokalu gastronomicznego: www.niepoddawajsie.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:45:36 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|