![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: P³YTA GRILLOWA DO HAMBURGERóW...G³ADKA CZY RYFLOWANA? |
|||||||
|
Autor:
enter2510 Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Witam wszystkich. P³yta do hamburgerów? G³adka czy ryflowana? Jaka jest róznica? A mo¿e pó³ na pó³? Mo¿e jakie¶ typy, wskazówki? :)
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
Tomek Kromet
Wypowiedzi: 4 |
Do hamburgerów sma¿enia hambórgerów lepiej sprawdza siê p³yta g³adka np. typ PBE-460x480 która zapewnia dobrze przyrumienione i wysma¿one kotlety. P³yty ryflowane mog± pos³u¿yæ do nadawania opiekanym produktom ³adny kszta³t. Zastosowanie p³yty "pó³ na pó³" mo¿e pos³u¿yæ do sma¿enia hamburgerów na p³ycie g³adkiej a w ostatniej minucie prze³o¿yæ na stronê ryflowan± do nadania ³adnego wzorku grilla.
Firma Instanco zajmuje siê produkcj± p³yt grillowych i specjalizuj± siê w konceptach typu Fast Food. Je¿eli szukasz profesjonalnej porady proponowa³bym kontakt z nimi lub wej¶æ na stronê instanco.com tam znajdziesz sporo propozycji ró¿nego rodzaju rozwi±zañ. Pozdrawiam, |
||||||
|
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 10:36:20 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|