FORUM     OG£OSZENIA    
 
STRONA G£ÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / SZAFA/LODóWKA DO SEZONOWANIA WO³OWINY
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GOR¡CE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

SZAFA/LODóWKA DO SEZONOWANIA WO³OWINY

Autor: Krystian1


Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2016-03-07 o godzinie 10:29:18.
Witam,
Czy mogê postawiæ w sali konsumpcyjnej lodówkê do sezonowania wo³owiny (co¶ takiego http://dry-ager.pl/). Miêso jest przechowywane w odpowiedniej temp i wilgotno¶ci, lodówka nie bêdzie otwierana (wk³adanie/wyci±ganie miêsa) gdy lokal bêdzie otwarty dla go¶ci. Zale¿y nam jedynie na tym aby lodówka by³a w widocznym miejscu i go¶cie mogli zobaczyæ ¿e sami sezonujemy miêso wo³owe na steki.
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAK£O w najni¿szych cenach w internecie!
Przekonaj siê sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: ¯biku


Wypowiedzi: 10
Post 2 napisany 2016-03-10 o godzinie 22:29:30.
Z tego co kojarzê w Polsce robi tak krakowski Ed Red - to restauracja wyró¿niona przez Michelin, Gault&Milau. Mo¿e warto podjechaæ i podpatrzeæ ;)
 
Autor: Mikronimia


Wypowiedzi: 9
Post 3 napisany 2016-03-25 o godzinie 23:39:36.
Wydaje mi sie ze super pomysl
 
NOWE OG£OSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:45:15
DODAJ ODPOWIED¬ DO TEMATU: SZAFA/LODóWKA DO SEZONOWANIA WO³OWINY
Aby dodaæ odpowied¼ do tematu nale¿y siê zalogowaæ.

Je¶li nie masz konta, skorzystaj z bezp³atnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "szafa/lodówka do sezonowania wo³owiny" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiêksz zamówienia online i widoczno¶æ swojej restauracji – do³±cz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA G£ÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.