![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DORADZTWO I SPRZEDAż W ZAKRESIE śRODKóW CZYSTOśCI - WIELKOPOLSKA |
|||||||
|
Autor:
doradca_Asia
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Witam serdecznie.
Jestem doradcą handlowym w firmie oferującej kompleksowe rozwiązania do utrzymania czystości. Oferujemy: - doradztwo - szkolenie personelu - sprzedaż środków Posiadamy w ofercie produkty profesjonalne w bardzo rozsądnej cenie. Szkolenia, przyjazd i pomoc w ustaleniu jak należy uporać się z nietypowymi problemami zapewniamy naszym klientom bezpłatnie. Posiadamy praktyczne doświadczenie i wiedzę w radzeniu sobie z takimi problemami jak: - tłuste zabrudzenia (na okapach, podłogach, blatach), - usuwanie kamienia (z płytek, urządzeń sanitarnych, zmywarki), - usuwanie przypaleń, - szybkie czyszczenie frytownic, - doczyszczanie podłogi, - mycie kamienia (marmur, gres, granit), - mycie w zmywarkach przemysłowych (dostarczamy bezpłatnie detergenty, nabłyszczacze i odkamieniacze do przetestowania). Jesteśmy w stanie zapewnić rozwiązania, które nie wymagają dużego nakładu pracy ani siły. Jeżeli jest taka potrzeba mogę przyjechać na testy produktowe nawet po zamknięciu restauracji (również w godzinach wieczornych i nocnych). Pracownicy moich klientów mogą śmiało dzwonić do mnie, jeżeli potrzebują porady w zakresie poradzenia sobie z jakimiś zabrudzeniami. W razie pytań proszę o kontakt, Joanna Zenker kom. 728 801 254 |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
doradca_Asia
Tematy: 2 Wypowiedzi: 3 |
Podaję również adres email
joanna.zenker@navo.pl |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:22:13 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|