![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DOBRY DORADCA HANDLOWY, KOGO POLECACIE? |
|||||||
|
Autor:
mikatg Wypowiedzi: 1 |
Witam,
poszukuję kontaktu do sprawdzonego doradcy/handlowca sprzętu gastronomicznego z wielkopolski, z kim współpracowaliście? Kogo polecacie? |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Najlepiej z osobą która nie handluje sprzętem i w sposób uczciwy a nie handlowy doradzi jaki sprzęt... gastromex@wp.pl
|
||||||
|
Autor:
Gastronomia Serwis Szkolenia w
Wypowiedzi: 5 |
Witam,
zparaszam do kontaktu. Jako sepcjalista z zakresu gastronomii, posiadający wieloletnie doświadczenie w serwisowaniu urządzeń gastronomicznych, a tym bardziej osobą prowadząca własne konspekty gastronomiczne z całą pewnością doradzę. osobiście mieszkałem 7 lat w Poznaniu, znam rynek. Wraz z drugą firmą możemy obsłużyć Pana kompleksowo (od przedstawienia projektów wizualnych 3D, włączając budowlankę, wykończenia, szkolenia, wyposażenie w sprzęt i zastawę) Zapraszam do kontaktu Paweł Krop t: 603062068 e: p.krop@gmsgroup.pl |
||||||
|
Autor:
natalka14
Wypowiedzi: 6 |
Ja ze swojej strony mogę polecić łódzką firmę LSI (z tego co wiem ma też oddziały w innych miastach). Są producentem i dostarczają sprzęt (nawet przywoływujące podkładki wibrujące)
co znacznie poprawiło funkcjonowanie mojej knajpy. Mniej niezadowolonych klientów, i większy ruch, a system jest swego rodzaju atrakcją dla gości, szczególnie dla dzieciaków ;) |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 08:23:37 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|