FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / DOBRY DORADCA HANDLOWY, KOGO POLECACIE?
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

DOBRY DORADCA HANDLOWY, KOGO POLECACIE?

Autor: mikatg

Wypowiedzi: 1
Post 1 napisany 2015-07-27 o godzinie 13:29:33.
Witam,

poszukuję kontaktu do sprawdzonego doradcy/handlowca sprzętu gastronomicznego z wielkopolski, z kim współpracowaliście? Kogo polecacie?

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 2 napisany 2015-07-30 o godzinie 07:48:13.
Najlepiej z osobą która nie handluje sprzętem i w sposób uczciwy a nie handlowy doradzi jaki sprzęt...   gastromex@wp.pl

Autor: Gastronomia Serwis Szkolenia w

Wypowiedzi: 5
Post 3 napisany 2015-08-13 o godzinie 11:57:40.
Witam,

zparaszam do kontaktu. Jako sepcjalista z zakresu gastronomii, posiadający wieloletnie doświadczenie w serwisowaniu urządzeń gastronomicznych, a tym bardziej osobą prowadząca własne konspekty gastronomiczne z całą pewnością doradzę. osobiście mieszkałem 7 lat w Poznaniu, znam rynek.

Wraz z drugą firmą możemy obsłużyć Pana kompleksowo (od przedstawienia projektów wizualnych 3D, włączając budowlankę, wykończenia, szkolenia, wyposażenie w sprzęt i zastawę)

Zapraszam do kontaktu
Paweł Krop

t: 603062068
e: p.krop@gmsgroup.pl

Autor: natalka14

Wypowiedzi: 6
Post 4 napisany 2015-08-18 o godzinie 09:39:03.
Ja ze swojej strony mogę polecić łódzką firmę LSI (z tego co wiem ma też oddziały w innych miastach). Są producentem i dostarczają sprzęt (nawet przywoływujące podkładki wibrujące)
co znacznie poprawiło funkcjonowanie mojej knajpy. Mniej niezadowolonych klientów,
i większy ruch, a system jest swego rodzaju atrakcją dla gości, szczególnie dla dzieciaków ;)

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 08:23:37
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: DOBRY DORADCA HANDLOWY, KOGO POLECACIE?
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "dobry doradca handlowy, kogo polecacie?" w grupie "otwieram lokal gastronomiczny"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.