![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: PIEC ROLLER GRILL FC 60TQ JAK GO OBSłUGIWAć |
|||||||
|
Autor:
piniolek70
Wypowiedzi: 3 |
Witam chce kupić piec do zapiekanek firmy Roller Grill FC 60TQ czy ktoś coś o nim wie i jak w nim podpiąć zapiekanki robione ręcznie nie mrożone i jak zabezpieczyć przed resztkami jedzenia dolna grzałkę. Czy jak ha zakryte blacha piec nie straci na mocy grzewczej. Dzieki i pozdrawiam serdecznie.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
KasiaGl
Ja kupowałam też konwekcyjny piec elektryczny, ale Rossella Classic. Myślę, że jest jakieś podobieństwo, ale nie wiem. Mój sprzedawca oferuje montaż i szkolenia z obsługi a Twój nie?
|
||||||
|
Autor:
Ulena Wypowiedzi: 1 |
O, to bardzo ważne, że masz montaż i szkolenia. sama przymierzam się do uruchomienia sezonowego baru, wiec interesuje mnie kontakt do tego producenta. Czy możesz go podać?
|
||||||
|
Autor:
KasiaGl
Nie wiem jakie urządzenia są Ci potrzebne do uruchomienia Twojego baru, kontakt, urządzenia i zakres usług firmy M&M Gastro
|
||||||
|
Autor:
Smerfetka56 Wypowiedzi: 1 |
Dzień dobry ..z doświadczenia jaki piec do zapiekanek będzie najpraktyczniejszy do małej gastronomi ?
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.218 Data: 2026-04-15 Czas: 09:30:20 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|