FORUM     OGŁOSZENIA    

STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU DO TWOJEJ RESTAURACJI/SKLEPU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU DO TWOJEJ RESTAURACJI/SKLEPU

Autor: Agatamoko

Tematy: 2
Wypowiedzi: 5
Post 1 napisany 2015-06-14 o godzinie 21:20:45.
Posiadam firmę zajmującą się produkcją wegańskich wypieków na bazie mąk bezglutenowych. Wszystko słodzone ksylitolem, syropem z agawy lub sokami owocowymi. Oprócz wypieków słodkich także pasztety wegańskie. Jeśli chcesz zaprosić do swojego lokalu klientów- wegan, wegetarian lub osoby na diecie bez glutenu i cukru, skontaktuj się ze mną.

REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130

Autor: aga23

Wypowiedzi: 2
Post 2 napisany 2015-06-18 o godzinie 15:33:44.
Witam. 
Mam pytanie, może mógłbyś mi pomóc. Potrzebuję zakupić sprzęt do wypiekania chleba bezglutenowego na zakwasie. Jak na razie to piekę w starym piekarniku gazowym, ale niezbyt się nadaje. W czym wypiekasz swoje pieczywo bezglutenowe? Myślałam o zakupie pieca konwekcyjno - parowego, ale piekarze odradzili mi. Podobno zbyt wysuszłby takie pieczywo. Nie chcę wydawać 10 tys. na wypasiony piec piekarniczy. 
Czy jest na to jakiś złoty sposób? Może poprostu jakiś zwykły, dobry piekarnik? Proszę o radę. Pozdrawiam

Post 3 napisany 2015-06-18 o godzinie 23:13:01.
aga23 napisał(a) w dniu 2015-06-18 o godzinie 15:33:44:
Witam. 
Mam pytanie, może mógłbyś mi pomóc. Potrzebuję zakupić sprzęt do wypiekania chleba bezglutenowego na zakwasie. Jak na razie to piekę w starym piekarniku gazowym, ale niezbyt się nadaje. W czym wypiekasz swoje pieczywo bezglutenowe? Myślałam o zakupie pieca konwekcyjno - parowego, ale piekarze odradzili mi. Podobno zbyt wysuszłby takie pieczywo. Nie chcę wydawać 10 tys. na wypasiony piec piekarniczy. 
Czy jest na to jakiś złoty sposób? Może poprostu jakiś zwykły, dobry piekarnik? Proszę o radę. Pozdrawiam

Nie piekę chleba, tylko ciasta i pasztety warzywne... także nie potrafię pomóc

Autor: karolinabortel

Wypowiedzi: 2
Post 4 napisany 2015-07-15 o godzinie 09:03:18.
Hej. Jestem zainteresowana. Czekam na maila : karolina.bortel@wp.pl z ofertą oraz cennikiem.

Autor: Sebastian - Polska Gastronomia

Wypowiedzi: 1
Post 5 napisany 2015-07-19 o godzinie 16:52:37.
Bardzo proszę o przesłanie oferty sebastian.golda@polskagastronomia.com

Post 6 napisany 2015-07-20 o godzinie 16:30:05.
Sebastian - Polska Gastronomia napisał(a) w dniu 2015-07-19 o godzinie 16:52:37:

Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam

Post 7 napisany 2015-07-20 o godzinie 16:30:08.
Sebastian - Polska Gastronomia napisał(a) w dniu 2015-07-19 o godzinie 16:52:37:

Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam

Autor: Kasiula2602

Wypowiedzi: 8
Post 8 napisany 2015-11-04 o godzinie 09:11:31.
Witam,
Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem produktów. 
Kasia52henrybbm@gmail.com

NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 09:40:25
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU DO TWOJEJ RESTAURACJI/SKLEPU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "dostarczĘ ciasta i wypieki wegaŃskie, bezglutenowe, bez cukru do twojej restauracji/sklepu" w grupie "dostawcy dla gastronomii"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   

STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.