![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: DOSTARCZĘ CIASTA I WYPIEKI WEGAŃSKIE, BEZGLUTENOWE, BEZ CUKRU DO TWOJEJ RESTAURACJI/SKLEPU |
|||||||
|
Autor:
Agatamoko
Tematy: 2 Wypowiedzi: 5 |
Posiadam firmę zajmującą się produkcją wegańskich wypieków na bazie mąk bezglutenowych. Wszystko słodzone ksylitolem, syropem z agawy lub sokami owocowymi. Oprócz wypieków słodkich także pasztety wegańskie. Jeśli chcesz zaprosić do swojego lokalu klientów- wegan, wegetarian lub osoby na diecie bez glutenu i cukru, skontaktuj się ze mną.
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
aga23
Wypowiedzi: 2 |
Witam.
Mam pytanie, może mógłbyś mi pomóc. Potrzebuję zakupić sprzęt do wypiekania chleba bezglutenowego na zakwasie. Jak na razie to piekę w starym piekarniku gazowym, ale niezbyt się nadaje. W czym wypiekasz swoje pieczywo bezglutenowe? Myślałam o zakupie pieca konwekcyjno - parowego, ale piekarze odradzili mi. Podobno zbyt wysuszłby takie pieczywo. Nie chcę wydawać 10 tys. na wypasiony piec piekarniczy. Czy jest na to jakiś złoty sposób? Może poprostu jakiś zwykły, dobry piekarnik? Proszę o radę. Pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Agatamoko
aga23 napisał(a) w dniu 2015-06-18 o godzinie 15:33:44: Witam. Mam pytanie, może mógłbyś mi pomóc. Potrzebuję zakupić sprzęt do wypiekania chleba bezglutenowego na zakwasie. Jak na razie to piekę w starym piekarniku gazowym, ale niezbyt się nadaje. W czym wypiekasz swoje pieczywo bezglutenowe? Myślałam o zakupie pieca konwekcyjno - parowego, ale piekarze odradzili mi. Podobno zbyt wysuszłby takie pieczywo. Nie chcę wydawać 10 tys. na wypasiony piec piekarniczy. Czy jest na to jakiś złoty sposób? Może poprostu jakiś zwykły, dobry piekarnik? Proszę o radę. Pozdrawiam Nie piekę chleba, tylko ciasta i pasztety warzywne... także nie potrafię pomóc |
||||||
|
Autor:
karolinabortel Wypowiedzi: 2 |
Hej. Jestem zainteresowana. Czekam na maila : karolina.bortel@wp.pl z ofertą oraz cennikiem.
|
||||||
|
Autor:
Sebastian - Polska Gastronomia Wypowiedzi: 1 |
Bardzo proszę o przesłanie oferty sebastian.golda@polskagastronomia.com
|
||||||
|
Autor:
Agatamoko
Sebastian - Polska Gastronomia napisał(a) w dniu 2015-07-19 o godzinie 16:52:37: Bardzo proszę o przesłanie oferty sebastian.golda@polskagastronomia.com Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Agatamoko
Sebastian - Polska Gastronomia napisał(a) w dniu 2015-07-19 o godzinie 16:52:37: Bardzo proszę o przesłanie oferty sebastian.golda@polskagastronomia.com Przesłałam, podobnie jak poprzedniej Osobie, która zapytała; pozdrawiam |
||||||
|
Autor:
Kasiula2602
Wypowiedzi: 8 |
Witam,
Proszę o przesłanie oferty wraz z cennikiem produktów. Kasia52henrybbm@gmail.com |
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:25 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|