![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: JAKI PERSONEL MUSI BYć W RESTAURACJI NA 60-100 OSóB ? |
|||||||
|
Autor:
Sashimo
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Chodzi o to że jestem w stanie przyjąć 60-100 osób w zależności od sezonu i tu mam pytanie jaki personel powinienem posiadać bo obecnie w restauracji mam chaos (jakoś przez 2 lata rozkręcania knajpki na 20 osób dawałem radę z tym wszystkim ) Teraz po rozbudowie nie mogę się ogarnąć z tym wszystkim i mam nadzieję że ktoś mi doradzi co i jak zmienić żeby było dobrze :)ruch mam średni.
Pracowników mam 2 kierowców 1 pizzera 2 kucharki (pracują na zmianę) 2 kelnerki/pomoc kuchenna (też pracują na zmianę ) no i oraz ja staram się być co cały dzień 7 dni w tygodniu :D :)moim zdaniem to za mało wiec zwracam się do was o radę jak sobie z tym poradzić
restauracja.karczmanagranicy.com
|
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
Autor:
bcs
![]() ![]() Wypowiedzi: 58 |
Kiedy i jaki masz największy ruch?
Jakie dania serwujesz i jak rozbudowana jest karta? Jaka ilość dowozów wchodzi w grę w szczycie? Ogólnie jeden wykwalifikowany kelner na 25os. lub 7 stolików Jednak jest to zależne od ilości pozycji w menu [praca kuchni] jak i logistyki sali + ilość gości w szczycie. |
||||||
|
Autor:
sabikja91
Wypowiedzi: 4 |
Wydaje mi się, że na taką liczbę klientów powinieneś co najmniej podwoić personel. Oprócz kierowców.
http://brm-med.pl
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
doświadczony i uczciwy
|
||||||
|
Autor:
Sashimo
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
w godzinach południowych jest największy ruch.
Dania typowo polska kuchnia czyli schabowe i z fileta ok 14 pozycji dodatkow bigos żurki kwaśnica itd. Jeden ogarnięty kierowca wyrabia z dowozami. Jaka stawka jest idealna dla kelnerki bez doświadczenia ?
restauracja.karczmanagranicy.com
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.160 Data: 2026-04-17 Czas: 11:23:26 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|