![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: KONTROLA SANEPIDU PRZED OTWARCIEM LOKALU |
|||||||
|
Autor:
Pixelka
Tematy: 3 Wypowiedzi: 4 |
Cześć
Proszę o podpowiedzi na co zwraca uwagę PAN/Pani z sekcji żywienia przychodząc na kontrole przed otwarciem lokalu. Odbiór techniczny juz mam, zostało mi żywienie. Proszę o jakieś sugestie. Pozdraiam Justyna |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam
Sekcja żywieniowa skupi się na technologi przygotowywania potraw, zasadach przechowywania surowców i półproduktów. Bedzie ich interesowała organizacja pracy w lokalu, poproszą o wyniki badania wody, protokół z wydajności wentylacji, DObrą Praktyke Produkcyjną I Higieniczną mogą również poprosić o księgę HACCP Hanna Półtorak HACPASZ projekty technologiczne, dokumentacja HACCP |
||||||
|
Autor:
lilamay
Wypowiedzi: 4 |
Ciekawy projekt!
Interesuje Cię norweski albo szwedzki to zajrzyj na http://www.norweskiszwedzki.pl/
|
||||||
|
Autor:
madzienkab
Wypowiedzi: 4 |
Takie kontrole są niestety bardzo stresujące
Zajrzyj do introligatorni artystycznej na http://www.kurcewicz.pl/
|
||||||
Autor:
gastromex
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wypowiedzi: 266 |
Technologia żywienia,czyli wykonywania potraw
|
||||||
|
Autor:
HACPASZ Hanna Półtorak
Tematy: 25 Wypowiedzi: 554 |
Witam Sanepid oceni czy wielkość lokalu umozliwi przygotowanie dań, które chciałabyć przygotowywać tzn czy możliwe jest przygotowywanie dań od surowców (koniecznie muszą być wtedy wydzielone pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw i mięsa) . W przypadku braku takich pomieszczeń do przygotowywania potraw nalezy stosować wyłącznie półprodukty i dania gotowe przeznaczone wyłącznie do obrbki cieplnej. POdczas oceny lokalu pod kątem dostosowania go do przygotowywania posiłków nalezy również SANEPIDOWI przedstawić opracowaną dokumentację DObrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej . POzdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 11:07:57 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|