FORUM     OGŁOSZENIA    
 
STRONA GŁÓWNA / FORUM GASTRONOMICZNE / KONTROLA SANEPIDU PRZED OTWARCIEM LOKALU
SZUKANA FRAZA: NOWE TEMATY    OSTATNIE KOMENTARZE    GORĄCE TEMATY   
FORUM GASTRONOMICZNE NOWY TEMAT
TEMAT FORUM:

KONTROLA SANEPIDU PRZED OTWARCIEM LOKALU

Autor: Pixelka


Tematy: 3
Wypowiedzi: 4
Post 1 napisany 2015-05-12 o godzinie 21:16:18.
Cześć
 Proszę o podpowiedzi na co zwraca uwagę PAN/Pani z sekcji żywienia przychodząc na kontrole przed otwarciem lokalu. Odbiór techniczny juz mam, zostało mi żywienie. 
Proszę o jakieś sugestie.
Pozdraiam
Justyna
 
REKLAMA
sklep gastronomiczny smartgast
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 2 napisany 2015-05-19 o godzinie 15:27:24.
Witam
Sekcja żywieniowa skupi się na technologi przygotowywania potraw, zasadach przechowywania surowców i półproduktów. Bedzie ich interesowała organizacja pracy w lokalu, poproszą o wyniki badania wody, protokół z wydajności wentylacji, DObrą Praktyke Produkcyjną I Higieniczną mogą również poprosić o księgę HACCP
Hanna Półtorak
HACPASZ projekty technologiczne, dokumentacja HACCP
 
Autor: lilamay


Wypowiedzi: 4
Post 3 napisany 2015-06-15 o godzinie 12:37:34.
Ciekawy projekt!
Interesuje Cię norweski albo szwedzki to zajrzyj na http://www.norweskiszwedzki.pl/
 
Autor: madzienkab


Wypowiedzi: 4
Post 4 napisany 2015-06-23 o godzinie 10:52:02.
Takie kontrole są niestety bardzo stresujące
Zajrzyj do introligatorni artystycznej na http://www.kurcewicz.pl/
 
Autor: gastromex
forumforumforumforumforum

Wypowiedzi: 266
Post 5 napisany 2015-09-07 o godzinie 03:09:16.
Technologia żywienia,czyli wykonywania potraw
 
Autor: HACPASZ Hanna Półtorak


Tematy: 25
Wypowiedzi: 554
Post 6 napisany 2015-09-08 o godzinie 08:20:15.
Witam Sanepid oceni czy  wielkość lokalu umozliwi przygotowanie dań, które chciałabyć przygotowywać tzn czy możliwe jest przygotowywanie dań od surowców (koniecznie muszą być wtedy  wydzielone pomieszczenia obróbki wstępnej warzyw i mięsa) . W przypadku braku takich pomieszczeń  do przygotowywania potraw nalezy stosować wyłącznie półprodukty i dania gotowe przeznaczone wyłącznie do obrbki cieplnej.  POdczas oceny lokalu pod kątem dostosowania go do przygotowywania posiłków nalezy również SANEPIDOWI przedstawić opracowaną dokumentację DObrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej . POzdrawiam Hanna Półtorak poltorak@haccp-gmp.home.pl
 
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
 

System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168
Data: 2025-11-25
Czas: 11:07:57
DODAJ ODPOWIEDŹ DO TEMATU: KONTROLA SANEPIDU PRZED OTWARCIEM LOKALU
Aby dodać odpowiedź do tematu należy się zalogować.

Jeśli nie masz konta, skorzystaj z bezpłatnej rejestracji.
FORUM GASTRONOMICZNE
Temat "kontrola sanepidu przed otwarciem lokalu" w grupie "forum ogÓlne"
OSTATNIO DODANE TEMATY: Zwiększ zamówienia online i widoczność swojej restauracji – dołącz do Tuzjemy!    Ubrania kucharskie: Bluzy, zapaski, fartuchy. Kupuj w naszym sklepie internetowym   
 
STRONA GŁÓWNA     O NAS     REGULAMIN     REKLAMA     KONTAKT    
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.