![]() |
| FORUM GASTRONOMICZNE | NOWY TEMAT |
TEMAT FORUM: MENU TABLET - ELEKTRONICZNY SYSTEM INFORMACJI |
|||||||
|
Autor:
jsystems Wypowiedzi: 1 |
Witam,
Menu na tabletach w Twojej restauracji? Taki system oferuje firma JSystems. Zdjęcia potraw, opisy, składniki i alergeny- wszystko w elektronicznej karcie menu. Nasz system nie eliminuje pracy obsługi kelnerskiej ani kart papierowych- stanowi uzupełnienie form tradycyjnych. Monitor informacyjny na kuchni, panel sterowania u kelnerów to tylko niektóre elementy całej sieci. Cena...? Koszt jednego pracownika. Jeżeli są Państwo zainteresowani proszę o kontakt: mkowalewski@jsystems.pl www.jsystems.pl/gastro.jsp 730 703 696 |
||||||
| REKLAMA |
![]()
Oferujemy znane marki STALGAST, HENDI, KROMET, RM, UNOX, REDFOX, LAINOX, RETIGO, CATERINA, ROBOT-COUPE, LOZAMET, SPOMASZ-NAKŁO w najniższych cenach w internecie!
Przekonaj się sam! http://smartgast.pl lub tel 880 301 130 |
||||||
|
Autor:
moniak80
Wypowiedzi: 2 |
Ciekawa propozycja!
|
||||||
|
Autor:
weeka
Wypowiedzi: 4 |
Są lokale w których takie rozwiązania już funkcjonują i pewnie na razie to jakaś ciekawostka ale będzie pewnie wchodzić na masową skalę
Wypoczynek w Tatrach, komfortowe pokoje zobacz na http://www.dunajeckidworek.pl
|
||||||
|
Autor:
natalka14
Wypowiedzi: 6 |
Menu na tabletach to fantastyczny pomysł! Dodałabym do niego jeszcze rozwiązanie,które zaobserwowałam w jednej z moich ulubionych pizzerri, system przywoływawczy, który wibrował zawsze wtedy, gdy zamówienie było gotowe! Moim zdaniem rewelacyjny pomysł łódzkiej restauracji ;)
|
||||||
|
Autor:
dobryski
Wypowiedzi: 6 |
Czy ja wiem... to chyba zbędna rzecz. Za długo takie tablety nie popracują, bo ktoś dotknie mokrymi palcami i szybko się zepsują
|
||||||
|
Autor:
tomaszewsky Wypowiedzi: 1 |
To przyszłość restauracji. Na zachodzie powoli staje się to standardem. Co ciekawe, nowinkę szybko podłapał McDonald's. Z niecierpliwością czekam na wdrożenie tego typu usług do większej ilości lokali gastronomicznych. Jeżeli zajmie się tym profesjonalna firma (nanovo.tv/) to efekt będzie naprawdę imponujący.
|
||||||
|
NOWE OGŁOSZENIA GASTRONOMICZNE
|
|||||||
|
System zapisze Twoje dane:
Adres IP: 216.73.216.168 Data: 2025-11-25 Czas: 09:40:42 |
|||||||
| FORUM GASTRONOMICZNE | |||||||
|
Copyrights © ForumGastronomiczne.pl 2008-2016.
|